fLr^ Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Pentru cei care au facut Cisco: Ce cursuri ati facut si de ce? A meritat banii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
night Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Salut, eu le-am facut acum 4-5 ani, deci nu mai stiu care sunt preturile actuale. Chestia sta in felul urmator:-te duci intr-o academie, platesti 600 de lei pentru training+examen (daca ai urmat o academie, primesti discount de 70% la examen)-iei cursurile de pe torrente si vrei sa platesti doar examenul, e undeva la 500 de lei (deci iesi cu 15% mai ieftin)Eu le-am facut pe toate in academia Cisco din UPB si ti-as recomanda sa platesti cursurile, pentru ca instructorii iti vor arata multe lucruri practice care nu se gasesc in curriculum, plus ca ai sansa sa mai vezi si niste echipamente reale, nu numai Packet Tracer si Dynamips. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander33 Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 (edited) Salut, eu le-am facut acum 4-5 ani, deci nu mai stiu care sunt preturile actuale. Chestia sta in felul urmator:-te duci intr-o academie, platesti 600 de lei pentru training+examen (daca ai urmat o academie, primesti discount de 70% la examen)-iei cursurile de pe torrente si vrei sa platesti doar examenul, e undeva la 500 de lei (deci iesi cu 15% mai ieftin)Eu le-am facut pe toate in academia Cisco din UPB si ti-as recomanda sa platesti cursurile, pentru ca instructorii iti vor arata multe lucruri practice care nu se gasesc in curriculum, plus ca ai sansa sa mai vezi si niste echipamente reale, nu numai Packet Tracer si Dynamips.Eu am fost la IT essentials si IT Essentials Advanced am dat 400 de RON si ce sa zic iti da un cont si inveti de net de pe site-ul lor de acasa.La examen il dadeam cu grupa la scoala ,este dat online tot de pe site-ul lorsi ce sa mai zic sunt cateva laboratoare...adica la unul inveti sa instalezi windows-ul,la altul demontezi complet un calculator si apoi trebuie sa-l montezi la loc ,si ce sa mai zic iti mai vorbeste de securitate si de routere si vreau sa continui anul acesta cu CCNA care e legat de networking Edited September 20, 2010 by Alexander33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 eu am facut in UPB (poli). Oamenii de acolo sunt foarte priceputi si rar am reusit sa le pun intrebari care sa ii incuie. de la subnetare (care multi habar nu au cu ce se mananca dar urca shelluri) pana la vlan-uri si rip o sa iti explice pana inveti.ca instructor ti-l recomand pe Radu Costin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Si eu as vrea sa fac CISCO in TM dar din cate am auzit este vre`o 2000 si ceva de RON deci.. deocamdata stau pe tusa.Cat despre faptul daca se merita sau nu.. eu unul cred ca se merita, pe langa faptul ca inveti o groaza despre retele te ajuta foarte mult cand il precizezi intr-un CV.Rog pe careva daca are informatii despre CISCO in Timisoara sau care a urmat cursul in TM sa mai precizeze ceva detalii si cum putem afla mai multe.Ms anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius914273 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Cisco mi-a schimbat viata. Merita! daca vrei sa ti se deschida ochii in domeniul retelisticii baga pana ajungi la nivel de CCIE. Certificarile sunt zero. Experitena acumulata e mai importanta. In tarile dezvoltate din toata lumea se platesc salarii incredibile expertilor in retelistica. "Knowlege is Power." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...