Jump to content
yceman

Gasiti Intrusul

Recommended Posts

Posted

"Tu nu vrei un Logan,Vrei un mertzan,cand te faci mare stii ca tre` sa fi un barosan ":)))))

A ajuns Loganu in toate tarile.Si in Somalia,au renuntat aia la orezul pisat pentru 300 de ani si tot au si ei un Logan :)).

Posted

solenza tata :)) pun astia la taxe pe harburile aduse din afara de nu renteaza.am avut o solenza de familie, am avut golf 3, acum un sandero nou.la bemeveu sare acu' la benzina cand dai 100 km/h + de nu mai mananci nimic ca sa poti face plinu.

Posted

pentru ca e penal...si amuzant... nu ti se pare amuzant sa vezi 3 rolls royce pe strada si intre ele mandru un logan ... eu unu am ras la asta si vad ca si restu :D

find the intruder :>

Posted (edited)

prank inseamna farsa.

Eu nu vad farsa facuta cuiva.

Bate mai degraba pentru offtopic.

Desi hmm istoria ar fi si mai simpatica: daca s-a bagat in coloana si a insistat sa stea acolo sau se da mare in depasire.

Mosulica ala o fi autostopist? :)

Edited by loki
Posted
acu' fiecare cu ce-l doare. 4tuning cu masinile , noi ,mai saraci ne luam de mosulica autostopist , altii de logan si tot asa.Pot fi o multitudine de lucruri ne la locul lor

adevarat. Se cunoaste ca sunt pieton :)