adonisslanic Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 (edited) Nemesis - Wikipedia Nemesis (grec. ???????, numit? ?i Rhamnusia) era, în mitologia greac?, zei?a r?zbun?rii care pedepse?te crimele, conservând ?i supraveghind ordinea ?i echilibrul în univers sub raportul moral, prin cânt?rirea riguroas? fericirii ?i nenorocirii umane. La Homer, numele comun ??????? are sens de justi?ie divin?: la origine, ??????? înseamna "a împ?r?i (echitabil)", sensul fiind legat de distribuirea egal? a ?ansei ?i ne?ansei, deoarece dereglarea propor?iei între noroc ?i ghinion nu r?mânea nepedepsit?.Interesanta e si faza ca "Romanii au preluat cultul grec pentru Nemesis (uneori numit? Pax-Nemesis), transferând asupra ei atributele zei?ei locale Fortuna, devenit? patroana generalilor imperiali ?i a gladiatorilor."Intrebare: A fost o coincidenta faza cu Paxnwo si Nemessis sau sunteti prieteni buni si v-ati gandit sa va legati prietenia si mai frumos cu aceste nickuri care au o oarecare legatura una cu alta? ar fi chiar kewl faza.... Edited September 22, 2010 by adonisslanic typo Quote
adonisslanic Posted September 22, 2010 Author Report Posted September 22, 2010 scuze atunci dar e tare faza cu nemesis si pax Quote
prodil89 Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Bine bine ,Pax da NWO de la ce vine Quote
Sonny Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Bine bine ,Pax da NWO de la ce vine New World Order probabil Quote
prodil89 Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Mda la asta ma gandeam si eu.Da wtf nu era pax comunist )Sau o vrea one comunist world government Quote
Nytro Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Wikipedia:"PaX is a patch for the Linux kernel that implements least privilege protections for memory pages. The least-privilege approach allows computer programs to do only what they have to do in order to be able to execute properly, and nothing more. PaX was first released in 2000." Quote
prodil89 Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Ahaha ce tare paxolution \m/Au ajuns sa numeasca o planeta dupa el [url=http://en.wikipedia.org/wiki/679_Pax]679 Pax - Wikipedia, the free encyclopedia[/url]Pax este si o gena....si multe alte...[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pax]Pax - Wikipedia, the free encyclopedia[/url] Quote
loki Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 prima data ma tenta sa cred ca vine de la "pax 'n' war" desi ce treaba are latinescul pax (pace) cu pronuntia "war" [wo:] din engleza.... Quote
Guest User Name Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 eu nu aveam cu user sa imi pun,si pur si simplu din sila am lasat User Name...pax Quote
CODEX Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 inainte eu eram pax , dar de cand pax a devenit pax eu ne mai putand fiind pax m-am axat pe altfel de pax , luand logic si cronlogic aparatia lui pax a fost inainte de a fi el Pax de Pax , deoarece nici Pax de pax nu stia de el si pe ce lume traieste . Pax fiind smecher si-a adautgat Nwo dupa el , luand o mare sarcina asupra lui , nwo provenind din latinescul "Wandam Never Day " , el fiind Pax de Pax a schimbat Prefixul punand Wandam dupa Never si la day a adaugat 0 rezultand 0day ( foare cunoscutul prefix din ziua de azi ) si uite asa a aparatu prefixul 0day . In concluzie PaxNwo e un fel de Wandam care Never Day !PS: nu va chinuit sa descifrati ca nici eu nu am inteles ce am scris )))))) Quote