hozarares Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Motto:"... nu o sa stricati voi cat a construit tata!" Nicu Ceausescu !O semi cabina montata .... peste vagoanele de tren !!!Oare cand vom avea si noi asa ceva, macar modelul vechi ?Train lay its own track Quote
daatdraqq Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Pai si daca luam o d-aia , cum mai furam ? Nop ,nu ne trebuie asa ceva !Noi vrem sa caram cu carca si impartim dupa binecunoscuta metoda :una mie-una tie , una,doua mie- una tie ...etc , ce plm sa mananca si gura noastra . Quote
immun3 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 vorba lu datdraq , asa nu prea mai au ce fura ai nostri ) Quote
DarkIceee Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Ii exact faza cu fondurile de la UE . De ce nu le luam ?? Pt ca nu putem sa le furam , daca le luam si ne agata aia si sigur ne agata ne pun sa le dam inapoi ne mai dau draq si afara din UE . Concluzie : nu luam ne descurcam cu ce avem doar suntem 1 economie in europa . Noi nici nu am fost in criza nici nu o sa fim vre-o data ) Draq politisti orbi ei fac meeting , profesori si medici nebuni . Welcome to the land of choice Quote
Flubber Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Automatizare si de asta iubesc sa stiu un limbaj de programare (cat de putin il stiu eu). Foarte interesant "conceptul", dar prefer Maglev. xD Quote