BogdanNBV Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 (edited) Se pare ca Frunza care constituie logo-ul turismului romanesc nu este o creeatie originala, ci se mai gaseste in mai multe pozitii si cu putine adaugiri, ea fiind luata din baza de imagini ShutterstockMai multe aici: Pagina de media – Petri?or Obae Brandul de turism al României a fost luat dintr-o baz? de imagini!Si si mai multe aici Cum Ministerul Turismului habar nu are sa promoveze Romania at » piticu .roP.S: nu stiu daca a mai fost postat deoarece nu am mai gasit asa ceva dupa cautare daca a mai fost rog pe cineva sa *mute la pubela* sau sa inchida acest topic Edited October 8, 2010 by BogdanNBV my FAIL Quote
Guest Praetorian Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 29 Iulie 2010, 03:29Oare nu iti spune nimic data asta? Si iti poti sterge singur postul, da-i Edit Advance, si ai optiunea Delete. Quote
BogdanNBV Posted October 8, 2010 Author Report Posted October 8, 2010 mie nu imi spune mai nimic decat ca este destul de vehce stirea, dar nu toti stiu despre ea, eu acum am regasit-o si prin sa stearga topic-ul vruiam sa ma refer la a-l muta la pubela da nu mi-a prea iesit XD Quote
daatdraqq Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Turnurile Gemene de câte 110 etaje din World Trade Center au fost lovite de 2 avioane .Stiati ? Quote
zbeng Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Turnurile Gemene de câte 110 etaje din World Trade Center au fost lovite de 2 avioane .Stiati ?uuauuu serios si eu acuma am vazut la cnn nu imi vine sa cred Quote
BogdanNBV Posted October 8, 2010 Author Report Posted October 8, 2010 vedeti bah.... daca nu faceam eu topicul asta nu se afla de MJ ca a murit si de turnurile gemene :> interneti pentru mine!!!!! Quote