Jump to content
unqfester

ce a fost inainte si ce e acum

Recommended Posts

Posted

ce vreti ma ...se schimba vremurile... acum nu oti vrea sa bem inca de la tec ? sau sa vorbim la 3310 ?

evoluam...ne modernizam... daca sunteti asa nostalgici si ziceti ca era bine ... de ce va uitat la lcd samsung ? folositi tv`u alb negru si fier de calcat cu carbuni...

a fost frumos nu zic...cand ne jucam in fata blocului si dupaia rupeam tec`u in doua...sifon etc :D dar am crescut...am evoluat..vremurile s-au schimbat..

nu putem sa cerem la noua generatie sa traiasca in trecut...

Posted
Nu mi se pare relevant .

Oricum ,ca idee , imi aduc aminte cu placere de iaurtul ala la pahar de sticla sau borcan ce plm era . Bun rau :))

Si banane crude ,le coceam in ziar ,la intuneric in lada :))

waaaaaaaaaa...n`ai avut abtipilde pe sifonier cu masinile de la guma turbo ? :))

am un tovarash....din cauza la abtipildele alea nu isi schimba sifonieru

Posted

Aveam si cu brenda , brendon si cine plm mai juca in beverly hills 90210 ,dar astea deja erau dupa '89 . Fumam more mentolat si kim tot mentolat ,la bucata bineinteles :)) si beam bere efes pilsen , deja era alta viata .

Adidas torsion si blue jeans "piramida" de la turci , pffff ce viata frumoasa :))

Scoteau Adrian , Generic ,Azur ,Albatros ,ulterior Naste din berceni albume ca pe banda .Ascultam la dublu casetofon in spatele blocului ,ne faceam craci si alergam rokeri si depesari :))

Au scos parazitii albumul " suta" '96-'97 , belea mare - "Imi place vinu sec imi place sa petrec ,la bautura sa ma-ntrec ,sunt ciumec " , il stiu pe de rost si acum .

Mai pleca cate unu pe afara si venea cu marci si ghiuluri d-alea mici , era smecher cine facea d-astea .

Cand am trecut la bulgari prima oara dupa tigari , se auzeau niste trosnituri , lovea bacu' buturugi si noi ziceam ca loveste balene =))