begood Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 HATETRIS @ Things Of InterestQWOPl¶µÜÀ_(^o^)^‚Ì‘å–`Œ¯ for FLASHA Triangle Morning's Which Way Gamebonus : Play You Have To Burn The Rope, a free online game on Kongregatesursa Quote
Hertz Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Bonusul e usor, l-am trecut din prima. Ala japonez e idiot si imposibil. Quote
Ellimist Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 lol....astea se pot numi jocuri?)ultimele 2 chiar imi plac:)))) Quote
wvw Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Bastard Tetris ftw Bastet – The Goto of the Underground Quote
Hack4Life Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 La ala japonez.... Cum naiba omor pisica aia de la lvl 2 ?.... Knd trag in ea imi respinge toate bilele alea cu care trag Quote
dragosh1904 Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 A Triangle Morning's Which Way Game l am termiant am gasirt actele alea..si pe cel bonustetris ma scoate din sariteX(ala cu psica:|no way Quote
CyberWolf08 Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 La ala japonez.... Cum naiba omor pisica aia de la lvl 2 ?.... Knd trag in ea imi respinge toate bilele alea cu care trag You are doing it wrong. Fix la inceput trebuie sa sari pe platforma aia de la stanga care se misca, apoi sari inapoi, iar in timp ce chestia cu tepi cade la loc, sari din nou pe platforma si ajungi pe partea stanga, unde sari spre groapa din nou, din partea de sus va cadea o alta chestie cu tepi pe care o sa poti sa urci la primu checkpoint. Mai incolo devine mai usor. Quote