demon_zone Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Da, stiu. Sun bou. :sec:comentam azi psalmii lu arghezi si mi-a venit in minte un vers (sper sa fie intreg ):Eu ma contrazic . . .Dupa mine, as zice ca e de la Nimeni Altu, dar nu am gasit nimic.Am crezut ca e de la Leasa Dragos, dar m-am cam inselat.Apoi am cauta pe la Ceilalti, dar tot, canci.Cine ma poate ajuta? Am nevoie de piesa aia ca de aer: trebuie sa o ascult si apoi sa o uit.Eu tot tind sa cred ca e de la Nimeni Altu. Sunt bou, deci poate ca am omis eu ceva Alte indicii*cred ca e ultimul vers din piesa*si o spune asa de parca i-ar parea rau sau de parca ar cadea pe ganduri*am ceva in pantaloni, dar nu cred ca ajuta Later Edit:Am mai gasit ceva, un citat celebru de Valeriu Butulescu, dar stiu ca era o piesa si tot o tin una si buna ca e de la Nimeni Altu În ceea ce scriu, adesea m? contrazic. Dar, trebuie s? recunoa?te?i, o fac cu destul? convingere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuCool Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nu am timp acum sa o caut, dar sunt 99% sigur ca e Nimeni Altu! Asculta albumul....PS: Bune vremuri au fost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 cedry2k-ore-de-varf ?versuri Cedry2k – Ore de varf hip-hopSi ce drum sa evit,hotarat sa nu mai beauDa-ncepand sa ezit ca poate nu stiu ce vreauSi poate ma dezic de tot ce credSi ma contrazic la intervale miciSatul de sfaturi si de caterinciYouTube - Cedry2k-Ore de varf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander33 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 posibil Parazitii -Reactii adverse? " ... Nu ma contrazice. El tre' sa aiba bani, sa aiba vila, Obligat masina, Sa munceasca zi-lumina, ..."sau Cedry2k - Ore de VarfSi poate ma dezic de tot ce credSi ma contrazic la intervale miciSatul de sfaturi si de caterinci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 nop, nici cedry2k, nici parazitii. Le-am verificat si eu pe alea 2, din pacate , nimicLiviu, te astept cu un raspuns. Stiu ca tu le ai cu rapul underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nana- Nopti albe?Spun ca vor sa m`ajute dar vor sa`mi faca viata greaPolitaiul bate intr`una cu pixul in masaImi pune`aceleashi intrebari formulate`altfle shi ma deruteazaMancurc in minciun ma balbai shi ma contrazic singurS1au oprit bataile pixului shi`au dat seama sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 elli, nop. Nu e aia Hai ma, "eu ma contrazic". Nimic, nimic?era ceva de genu:"in ceea ce zic, eu ma contrazic"sau"in tot ce zic, eu ma contrazic"sau"in ceea ce fac, eu ma contrazic"sau"in ceea ce spun, eu ma contrzic"u get it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 and, after 22 days, acelasi vers imi bantuie gandurile@Cosminn, nop, it's not that.Liviu trebe sa stie ceva . . .damn, i think i become addicted to puzzles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 I really didn't say everything I said. Then again, I might have said 'em, but you never know. Heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Specii - Necuvintele ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 damn, i think i become addicted to puzzlesApuca-te de SudoKu , ala chiar provoaca dependenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest demisec Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 NA'-vreau inapoi?Daca o gasesti, PM me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 @datdraqno @cartusi am pro sudoku@demisecsentif i had more hints... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 (edited) ca sa intelegi ce-am vrut sa zic, gandeste-te ca-n tot ce zic, eu ma contrazic Thx Liviu^^*and I could have swore it was NA' Edited July 2, 2011 by demon_zone //finally, finally Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...