demon_zone Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Da, stiu. Sun bou. :sec:comentam azi psalmii lu arghezi si mi-a venit in minte un vers (sper sa fie intreg ):Eu ma contrazic . . .Dupa mine, as zice ca e de la Nimeni Altu, dar nu am gasit nimic.Am crezut ca e de la Leasa Dragos, dar m-am cam inselat.Apoi am cauta pe la Ceilalti, dar tot, canci.Cine ma poate ajuta? Am nevoie de piesa aia ca de aer: trebuie sa o ascult si apoi sa o uit.Eu tot tind sa cred ca e de la Nimeni Altu. Sunt bou, deci poate ca am omis eu ceva Alte indicii*cred ca e ultimul vers din piesa*si o spune asa de parca i-ar parea rau sau de parca ar cadea pe ganduri*am ceva in pantaloni, dar nu cred ca ajuta Later Edit:Am mai gasit ceva, un citat celebru de Valeriu Butulescu, dar stiu ca era o piesa si tot o tin una si buna ca e de la Nimeni Altu În ceea ce scriu, adesea m? contrazic. Dar, trebuie s? recunoa?te?i, o fac cu destul? convingere. Quote
LiviuCool Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Nu am timp acum sa o caut, dar sunt 99% sigur ca e Nimeni Altu! Asculta albumul....PS: Bune vremuri au fost Quote
Flubber Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 cedry2k-ore-de-varf ?versuri Cedry2k – Ore de varf hip-hopSi ce drum sa evit,hotarat sa nu mai beauDa-ncepand sa ezit ca poate nu stiu ce vreauSi poate ma dezic de tot ce credSi ma contrazic la intervale miciSatul de sfaturi si de caterinciYouTube - Cedry2k-Ore de varf Quote
Alexander33 Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 posibil Parazitii -Reactii adverse? " ... Nu ma contrazice. El tre' sa aiba bani, sa aiba vila, Obligat masina, Sa munceasca zi-lumina, ..."sau Cedry2k - Ore de VarfSi poate ma dezic de tot ce credSi ma contrazic la intervale miciSatul de sfaturi si de caterinci... Quote
demon_zone Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 nop, nici cedry2k, nici parazitii. Le-am verificat si eu pe alea 2, din pacate , nimicLiviu, te astept cu un raspuns. Stiu ca tu le ai cu rapul underground Quote
Ellimist Posted October 12, 2010 Report Posted October 12, 2010 Nana- Nopti albe?Spun ca vor sa m`ajute dar vor sa`mi faca viata greaPolitaiul bate intr`una cu pixul in masaImi pune`aceleashi intrebari formulate`altfle shi ma deruteazaMancurc in minciun ma balbai shi ma contrazic singurS1au oprit bataile pixului shi`au dat seama sigur Quote
demon_zone Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 elli, nop. Nu e aia Hai ma, "eu ma contrazic". Nimic, nimic?era ceva de genu:"in ceea ce zic, eu ma contrazic"sau"in tot ce zic, eu ma contrazic"sau"in ceea ce fac, eu ma contrazic"sau"in ceea ce spun, eu ma contrzic"u get it Quote
demon_zone Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 and, after 22 days, acelasi vers imi bantuie gandurile@Cosminn, nop, it's not that.Liviu trebe sa stie ceva . . .damn, i think i become addicted to puzzles Quote
wvw Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 I really didn't say everything I said. Then again, I might have said 'em, but you never know. Heh Quote
Cartus_C Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 damn, i think i become addicted to puzzlesApuca-te de SudoKu , ala chiar provoaca dependenta Quote
Guest demisec Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 NA'-vreau inapoi?Daca o gasesti, PM me. Quote
demon_zone Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 @datdraqno @cartusi am pro sudoku@demisecsentif i had more hints... Quote
demon_zone Posted July 2, 2011 Author Report Posted July 2, 2011 (edited) ca sa intelegi ce-am vrut sa zic, gandeste-te ca-n tot ce zic, eu ma contrazic Thx Liviu^^*and I could have swore it was NA' Edited July 2, 2011 by demon_zone //finally, finally Quote