BogdanNBV Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) Caut de ceva vreme un magazin online care sa comercializeze magneti... am gasit unul(Euromagnet - Solutii atractive: Orice magnet | Producator si distribuitor) dar acela nu are magneti neodim de marimea si puterea care imi trebuie mie pentru un subwoofer homemade deci... daca a mai incercat cineva sa faca un subwoofer, si nu ma refer la cutia pentru difuzor cum multi o fac ci la difuzor... P.S: in orasul meu am cautat si nu am gasit niciunde un magazin care sa vanda magneti edit: imi trebuie 1-2-3 magneti neodim N42 3.8 cm(1.5 inchi) diametru si 3.8 cm inaltime(1.5 inchi) si cu o forta de impingere de 251lbs Edited October 14, 2010 by BogdanNBV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temp Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Caut de ceva vreme un magazin online care sa comercializeze magneti... am gasit unul(Euromagnet - Solutii atractive: Orice magnet | Producator si distribuitor) dar acela nu are magneti neodim de marimea si puterea care imi trebuie mie pentru un subwoofer homemade deci... daca a mai incercat cineva sa faca un subwoofer, si nu ma refer la cutia pentru difuzor cum multi o fac ci la difuzor... P.S: in orasul meu am cautat si nu am gasit niciunde un magazin care sa vanda magneti edit: imi trebuie 1-2-3 magneti neodim N42 3.8 cm(1.5 inchi) diametru si 3.8 cm inaltime(1.5 inchi) si cu o forta de impingere de 251lbssupermagnete - Die stärksten Magnete der Welt ... cel mai bun site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 pot sa intreb ce faci cu ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 (edited) @blech O.o un subwoofer... DOH!! XD@temp mersi omule... da nu prea imi dau seama cum sa caut pe siteul asta magnetii dupa proprietatile lor is numai nume dinalea: magneti decorativi, magneti rame foto si alteleEDIT: am gasit dar nu are marimea de care am eu evoie si nu zice si ce forta are... am sa mai caut pe site Edited October 14, 2010 by BogdanNBV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 3 motive pentru care optezi sa-ti creezi singur woofer-ul si nu-ti cumperi direct unul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 1. il fabric din foam board ( nu stiu exact in romana e un fel de spuma mai tare asa niste placi subtiri) care e ieftina2. este mult mai usor ca greutate3. am acasa benzi elastice si alte materiale gen aracet si alte lipiciuri si banda izolatoareper total ies mult mai ieftin si pot sa il fac de ce marime decat sa dau pe un difuzor 5 milioane asa doar de frumusete ca scrie pe el sony desigur calitatea nu este aceeasi dar daca il faci cum trebuie ajunge aproape de cele "de firma"P.S: aici este o parte dintr-un tutorial cum sa iti construiesti unul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 una e cand il cumperi si alta cand ti-l faci singur.Stii ce ai facut , poti sa modici etc.satelitii , dupa parerea mea trebuie cumparati.on: ce marime/putere iti trebuie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 putere la ce ? la subwoofer poate "OVER 9000" W XD... nu stiu exact fac dupa tutorialul acela... e prima data daca gasesc magnetii adecvati cred ca am sa caut maine si prin talcioc poate gasesc pe acolo magneti mai puternici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...