cosminn93 Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Am facut o "tranzactie" cu un gay am cumparat ceva in jur de 28 EPlata s-a facut prin transfer credit (orange) Am intrat pe contu la o victima cu aol cu ip de germania am trimis la gay bani si porma el fericit etcDupa 5 min intra pe mess ca l-a sunat politia ca frajeli socoteli (cea ce sunt 45% ca e vrajeala)Ce ma face sa nu cred este ca dupa alt cont orange i-am trimis lu un tov 5 E si tot aceiasi metoda cu aol etc si i-a inchis cartela, si dupa vodafon mi-am trimis mie 6 E si la fel mi l-a inchisCe parere aveti Quote
blech Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 concluzia nu poate fi decat una: te bate limba romana grav! Quote
Bebeee Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Si eu am patit asta, mi-a blocat cartela. Am fost frumusel la Orange shop si le zic o vrajeala, ca m-a intrebat cineva daca vreau 22 de euro cu 40 de lei, eu am zis da, apoi in 10 minute aveam banii pe telefon. Apoi vad ca dvs imi blocati cartela, cu ce drept intreb eu, fata care era acolo ca sa vedeti domnu' ca pe tentativa de frauda..plm. Am zis ca am mare nevoie de nr asta, si ea va putem da cartela fara acei bani fraudurosi, eu zic ok, dar imi dati si cei 40 de lei inapoi. Am asteptat ceva timp apoi mi-a ca in maxim 2 ore o sa pot sa folosesc din nou cartela cu tot cu banii dupa ea. Quote
cosminn93 Posted October 16, 2010 Author Report Posted October 16, 2010 concluzia nu poate fi decat una: te bate limba romana grav!Tu dnd !-=> am scris in graba ca trebuia sa plec =====================================Bebe in concluzie Quote
romanu Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 mie mi-a transferat cineva odata, tot asa. si n-am patit nimic, iam transferat si la un tovaras l-a sunat si ii zice "Zi ba manevra ba ca o stiu zi manevra" nu a blocat nimic. Quote
Paul4games Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Nu patesti nimci stai calm.... Quote
greerasu_tony Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 la sunat politia dupa 5 minute? hai sa fim seriosi...in 5 minute sa si facut plangerea ? Quote