claudiuboss933 Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 salut cunosc pe cineva care vinde credit furat nu inteleg la ce se refera furat si cum fura spune ca cu niste programe fura creditul dar nu mai la "cosmote" poate sa fure puteti sa imi dati mai multe detali?Multumesc mult Quote
claudiuboss933 Posted October 19, 2010 Author Report Posted October 19, 2010 nu cred ca minte find ca am cumparat si eu de la el si cu 15 lei imi iau 5 euro Quote
Guest User Name Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 stiu despre ce este vorba...o sa ai cartela dezactivata si o sa dai o tura la tribunal pentru neghiobu' ala... Quote
ripoff Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 e un scam care il face el..de genu trimite o cartela rencarcabila sa intri in posesia premiului bla bla bla pacat ca inca gasesti fraieri o gramada. Quote
Starst Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Nu neaparat cartela. Fraiereste pe cineva sa-i transfere credit, cum s-a zis mai sus, pentru un premiu sau alta smecherie. Quote
Oust Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 iti zic eu cum , sunt niste numere (coduri) de ex la cosmote e *444*3*0760xxxxxx# , unde 3 este valoarea creditului 3 euro , s-au mai sunt niste coduri care le bagi tot asa si iti iau credit fara nici o avertizare s-au alt mesaj , si lui ii vine pe cont. Quote
Starst Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Hmm, deci tu zici ca a obtinut acces fizic la un telefon mobil ("imprumutat") si a introdus un asemenea cod, cu ultima parte reprezentand numarul lui propriu, catre care trimite creditul ? Quote
BiTzu Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Hmm, deci tu zici ca a obtinut acces fizic la un telefon mobil ("imprumutat") si a introdus un asemenea cod, cu ultima parte reprezentand numarul lui propriu, catre care trimite creditul ?Nu neaparat "imprumutat". De exemplu ai id-uri in lista de la alti baieti/fete din alt orash si le ceri de si tu asa sa incerce codu acela... Sau trimiti niste massuri gen: "Incarcare nelimitata Cosmote cu urmatorul COD: etc" si mai sunt si "CURIOSI" care nu stiu despre ce e vorba si o musca, si asa mai departe.. Quote