IzCreative Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 (edited) Cu siguranta foarte multi stiti acest program , dar am sa il pun aici pentru ca mai sunt printre noi si incepatori ( cum sunt si eu de altfel ) care poate au probleme cu Pc-ul si nu stiu cum sa le rezolve .CCleaner (Crap Cleaner) este un utilitar de optimizare a sistemului. Acesta curata fisierele temporare create de Windows si de alte programe, dar si fisierele temporare create de Internet Explorer, cookie-urile si multe altele. Programul realizeaza respectivele operatii extrem de rapid si nu contine adware sau spyware.Crap Cleaner este un program care va poate ajuta sa faceti curatenie pe calculator, sa scapati de fisierele temporare, de fisierele inutile stranse in timp, urmele navigarii pe Internet, s.a.m.d. Programul poate fi folosit si pentru o verificare a registrilor. Include si un instrument pentru dezinstalarea programelor. CCleaner îndep?rteaz? fi?ierele inutile din sistem, permi?ând rularea mai rapid? a sistemului de operare Windows ?i eliberând spa?iu pe HDD. Programul are ?i o func?ie de "Start up".Programul va ajuta la optimizarea sistemului de operare, curatand din Windows fisierele nefolosite.*Sursa : Chip.ro* Download Here ! Edited October 20, 2010 by begood Quote
pyth0n3 Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Este un tool creat de compania engleza Piriform In multe din aceste tool-uri vin introduse cele mai complexe metode pt file ereasing Un paper scris de catre Gutman publicat in Sixth USENIX Security Symposium Proceedings anul 1996Secure Erase utility from the Center for Magnetic Recording Research at the University of California, San DiegoPDF:Independent%20Data%20Recovery%20Ver14Alrs.pdf'>Recovering Unrecoverable DataClearing and Declassifying Electronic Data Storage Devices Quote
IzCreative Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 Mersi pentru completare Quote
pochiumaryn Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 nu e adware sau spyware,,e malware ;)am folosit mult timp acest utilitar,nu sunt multumit de el,,,faptul ca nu curata ce trebuie,,,te mai si molipsesti ,,,fiecare cu parerea lui Quote
IzCreative Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 Si altu care mai stii , altul in gen ? Quote
IzCreative Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 Oke , am sa-l caut , mersi mult . Quote
ripoff Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Ce folosesc eu acum este SpeedUpMyPc.Curata junk files ,registry,etcSPMYPC.zippass. ripoff Quote
KillBOT Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Glary Utilties,face cam aceeasi treaba ca si CCleaner. Quote
IzCreative Posted October 21, 2010 Author Report Posted October 21, 2010 Ce folosesc eu acum este SpeedUpMyPc.Curata junk files ,registry,etcSPMYPC.zippass. ripoffAsta mareste cumva si vinteza Pc-ului sau este un nume informativ ? Quote
ripoff Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Nu are functii de overclocking daca la asta te referi doar de curatare si optimizare a windows-ului gen system tweaks.Numele este o chestie de marketing Quote
IzCreative Posted October 21, 2010 Author Report Posted October 21, 2010 Mi-am imaginat eu ca e Marketing , d-aia am si intrebat . Un fel de mic defrag automat ... ceva de genu , pe langa alte optiuni . Quote