Jump to content

KillBOT

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KillBOT

  1. Constitutia Romaniei zice asa: "ARTICOLUL 1: (1) România este stat na?ional, suveran ?i independent, unitar ?i indivizibil." Sa obtina autonomie inseamna sa devina un fel de stat-in-stat ceea ce e contravine Articolului 1.
  2. Mediafire http://www.mediafire.com/?9sisv5yyzhnqzz3
  3. WebSite Story nu a rulat decat in cinema.
  4. Glary Utilties,face cam aceeasi treaba ca si CCleaner.
  5. Toate electronicele si electrocasnicele genereaza campuri magnetice si elctrice,dar sunt destul de slabe.
  6. Cred ca zicea de asa-zisa "carne dezosata mecanic" sau MDM care se face din resturi fara prea mare valoare comerciala,gen piele,oase etc.Teoretic MDM ar trebui sa fie doar carne,dar pe la noi ca e ieftin folosesc MDM de cea mai slaba calitate.
  7. Sau in Franta sunt facultati technice renumite si au si posibilitatea sa studiezi in engleza tot.
  8. De fapt e in legatura cu ceva cod de bare de pe noile buletine,uite si articolul original aici.
  9. Copiezi Syslinux in rootul partitiei,pornesti CMD si te duci la root dupa care tstezi urmatoarea comanda,unde z: este litera stick-ului: syslinux.exe -m -a -d /boot/syslinux z: Syslinux creeaza o partitie boot-abila si copiaza un fisier pe stick.Partea nasoala e ca tre sa faci un fisier syslinux.cfg ca sa stie de unde sa ia kernel-ul.Zimi ce vrei sa faci bootabil si sa vad ce iti trebuie.
  10. Wes feat B.O.B - Haterz
  11. Asta? http://www.google.ro/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBQQFjAA&url=http%3A%2F%2Ftille.garrels.be%2Ftraining%2Ftldp%2FITL-Romanian.pdf&ei=xrknTM-3CdSHOKnZnOsC&usg=AFQjCNFDa-9Nfc4t1_wqtMnvmUHFk057qg&sig2=oVsuaaI91NbtnOcwTpo1vA
  12. LastPass pentru Chrome,eu am Firefox si il folosesc de vreo 2 ani,l-am incercat si pe Chrome intr-o vreme si a mers super.
  13. Cu EAC si tutorialele de aici sau aici.
×
×
  • Create New...