Jump to content
Guest Nemessis

Lista DoFollow - PR 3-8

Recommended Posts

Posted

Majoritatea iti scot rapid semnatura cu link, trebuie sa fii membru activ pentru a ti-o lasa.

Oricum e buna lista, pe dofollow.ro se gasesc si blogurile care au dofollow la comentarii.

Am facut cateva teste si am vazut ca si linkurile nofollow sunt la fel de bune, doar ca nu au pagerank transferabil. Deci daca stam sa ne gandim, posturile forumurilor nu au pagerank, sau poate au, dar foarte putine, deci chiar si linkurile nofollow sunt bune.

Posted

Pai da, si in cazul asta nu mai are nicio legatura Pagerank-ul, niciodata nu vei avea pagerank pe member.php sau pagina userului. Doar castigi un backlink in plus, de cele mai multe ori fara ancora si titlu, ceea ce nu e extraordinar, tot pe blogurile dofollow faci treaba chiar si nofollow, e important ca ai un link cu ancora.

Intr-un fel este ca si cum mi-as face un blog la blogspot si as pune 3 articole, apoi imi bag un link pe acolo si ii dau ping, e cam la aceiasi unda. Cred eu..

Guest Nemessis
Posted
Pai da, si in cazul asta nu mai are nicio legatura Pagerank-ul, niciodata nu vei avea pagerank pe member.php sau pagina userului. Doar castigi un backlink in plus, de cele mai multe ori fara ancora si titlu, ceea ce nu e extraordinar, tot pe blogurile dofollow faci treaba chiar si nofollow, e important ca ai un link cu ancora.

Intr-un fel este ca si cum mi-as face un blog la blogspot si as pune 3 articole, apoi imi bag un link pe acolo si ii dau ping, e cam la aceiasi unda. Cred eu..

Astea sunt legende :) Nu castigi din pagerank dar oricum te salta. Exemplul tau nu prea are legatura cu asta. Mai bine zis e ca si cum ai comenta pe un blog cu pr8 dar la un articol fara pr. Iar in cazul forumurilor ai anchor pentru ca il setezi din bbCode. Nu uita ca Xrumer se bazeaza foarte mult pe spamul paginilor de profil ale membrilor si te ridica foarte bine in Google.