Jump to content

zYztem

Active Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    localhost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zYztem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. Traiti-ar ultimul post a fost in 10-24-2010, 01:47 PM....
  2. Suna la banca razors defapt e mult mai simplu sa mergi direct la ei pt ca iti va cere o copie dupa buletin si mai trebuie sa semnezi niste acte ca sa iti puna Limitarile pe card. Altfel nu poti plati cu ea pe net si nici nu il poti atasa-verifica cu paypal. Se rezolva in 10 minute si se activeaza in maxim o ora si asta dureaza pt ca nu ti-o poate face sucursala doar centrul lor de date.
  3. Vanzator de incredere! Savurati cei care aveti ce face cu likeurile
  4. Se stia din 2000 ca RDS lucreaza la projectul asta. De acea a scazut preturile asa brusc la toate serviciile sale ca avea deja un potential urias pentru clienti noi deci putea lucra la un castig relativ mic iar restul incet-incet mureau sub presiunile pe care le facea. Dar asta nu inseamna neaparat ca va ridica preturile enorm daca va deveni cel mai tare din parcare dupa ce il sfarama pe UPC. Oricum RDS este calitativ foarte tare pe plan European nu doar la noi in Tara, iar insolventa nu este chiar asa de grava cum pare. Chiar daca creanta fata de Antena va fi acceptata de instanta urmeaza o groza de proceduri ( minime sanse de faliment in structura de fata ) in care exista si posblitatea de plata nu doar reorganizarea societati sau vanzare de active.. bineinteles poate fi chiar acesta miza jocului
  5. Bine ai venit Radu! Mi-a placut introul tau Iti fac cinste cu un telefon, ce zici? Sau nu doresti sa fi deranjat GSM`este?
  6. Da si problema este ca nu prea se gasesc gloante oarbe calibru 10. Am folosit arma cu bile de cauciuc de la 15m si de la 5-7m, n-a mai apucat sa se ridice la atac dupa acea Si n-a ramas doar cu vanatai cum se zice pe forumurile de specialitate. Deci e periculos de la >10m daca tragi spre cap sau gat.
  7. In primul rand Flubber de ce vrei Pistol pe gas? Nu prea isi face datoria daca este vorba de 10 atacatori mai ales daca ai nenorocul sa sufle vantul din partea din care vin toti Mai bine gandeste la o arma cu bile de cauciuc. Daca vin 10 nu o sa iti ajunga oricum un pistol cu orice ar fi incarcat dar daca inpusti 2 atunci 5 sigur vor fugi iar daca mai ramane 1-2 care sunt tari mai bagi si in aia vreo 2 bile dupaia le iei la tocat. Pentru ati procura o Arma cu Bile de Cauciuc iti trebuie in primul rand un aviz de la politia unde aparati. Mergi la politie la Arme si Munitii iei iti da un formular cu formularul acela mergi la o politlinica si faci toate analizele medicale necesare carnetului de conducere tip B doar ca o sa scri pe analizele "Analize Permis Port Arma" da te vor indruma acolo oricum. Iti mai trebuie si Analiza Psihologica si acolo faci TIP Port arma dar sa le zici ca vrei sa faci pentru autoaparare si nu pentru Agent paza. ( Psiho 50 RON analizele vreo 90 RON ) Cand esti gata cu analizele va trebui sa iti faci 2 poze tip buletin, un xerox dupa buletin, sa platesti la finante la trezorerie 109 RON si sa duci toate actele astea la Politie in ceva timp iei vor da "AUTORIZATIE DE PROCURARE ARMA SI MUNITIE - PERSOANE FIZICE" cu ala mergi la un Armurier autorizat oriunde in Tara sau afara si iti iei arama, cu factura si arma procurata ( maxim 100 de gloante poti avea la tine ) mergi la politie pentru identificare. Dupa ce esti gata si cu asta o sa primesti legitimatie cu fotogarfie TIP B Permis de Arma. Eu mi-am luat un STREAMER 2014 CAL. 10x22T sunt multumit de el ( http://www.grand-oxota.ru/foto/samooborona/streamer.jpg ). Bafta!
  8. Foarte frumos tutorialul. Bravo B7ackAnge7z! Mersi pentru informatii.
  9. zYztem

    Bani falsi

    Mai rar vezi asa vrajala construita artistic
  10. Unguri sunt foarte porniti pe treaba asta acum mai ales partidul "JOBBIK" care este la guvernare la ei, sprijina ideeile astea. Daca cautati pe youtube veti vedea o groaza de filmulete de la tot felul de intalniri ale lor unde sunt toti imbracati in uniforma neagra ei sunt cica "Garda maghiara" toti cu aceiasi idei antisemite doar nu raman la idei ci decurg de multe ori la fapte. Si ei merg pe idea ca Evrei conduc lumea defapt din umbra, si ca Simon Perez ar fi pronunat anul acesta ca Ungaria si Romania este deja vanduta ( cumparata de ei prin FMI ) Ceva adevar este la mijloc oricum. Vom trai si vom vedea // uite Videoul :
×
×
  • Create New...