Fatal1ty Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 Din pacate trebuie " sa ma retrag din activitate " ... din motive asemanatoare celor ale lui T-Bone ...Doar ca eu chiar " ma retrag " ...Din moment ce eu oricum nu o sa mai intru pe forum (pentru ca nu vreau sa fiu influentat sa revin) ca sa citesc nu trebuie sa raspundeti ... doar am vrut sa stiti ... ...Oricum odata si odata o sa revin ... Nu zic nimic mai mult... am spus tot ce trebuia ... si repet am vrut doar sa stiti de ce nu m-ati mai vazut pe forum de ceva timp si de ce nu ma veti mai vedea pe forum ...pa!!succes dar nu uita ... odata si odata este foarte posibil sa ti se intample si tie!!!va stiu destul de bine pe unii dintre voi si imi va fii greu sa nu intru deloc pe forum dar nu e alegerea mea ...bye ... Quote
Screech Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 Hey, asta e o problema care trebuie dezbatuta mai in amanunt. Mai intai spune-ne cu ce problema te confrunti, asta ca sa ne dam seama ce anume te supara . Dupa care vedem cum rezolvam toata treaba, nu te lasa pacalit de toate prostiile, fa ce-ti place si lasa "lamerii" sa-si vada de ale lor. Presupun ca despre asta e vorba, un oarecare lamer care incearca sa te influenteze "negativ", zic asta ptr. ca dupa parerea mea, hack-ingul nu ar trebui sa fie ilegal. Deci calmeaza-te si spune aici baiu ca sa ne dam cu parerea Quote
Pastilatu' Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 aoleu ce nasol....si eu trec printr-o mare suparare...dar stiu ca am frati mei alaturi ! baieti mari nu plang...sunt plini de sange se bat cu viatza cand gustu vieti e ranced ! ...sutn si eu tare suparat......! sper sa mai intri sa vezi ce .....ti-am scris toti...suntem o comuntitate destul de unita ! Quote
Screech Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 0x90;20624 wrote: probleme cu gaborii presupun?Eu nu cred. Quote
darkking Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 pacat, dar cum a spus si Scr[e|e]ch, poate ne spui si noua care e problema, sa vedem, cine stie, poate exista ceva care te-ar putea ajuta sau, nu stiu, sa-ti schimbi ideea. oricum, te vom astepta sa revii... Quote
Screech Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 oricum, te vom astepta sa revii...Fiecare revine, asta numai dupa ce-si da seama ca nu trebuia sa plece. Ce spuneti.. ma fac poet? Quote
Fatal1ty Posted September 15, 2006 Author Report Posted September 15, 2006 ok decie a 2-a si probabil ultima oara cand providerul meu imi filtreaza ipul pt spam ... data viitoare cica imi vor suspenda abonamentul 6 luni ...asa imi fac mereu ... ma suna si imi spun ca miau filtrat ipul pt spam ...si nu pot sa fac nimik de frica ca ma prind iara si bam ... am ramas fara net si in plus sunt si alte probleme legate insa tot de asta asa ca eu hotarasem sa ma las din moment ce numai puteam face nimikdar sa vedem ce zicetipoate ati patit si voi Quote
Pastilatu' Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 spam...hmmm aici..nu invatam sa facem rau....invatam sa ne securizam si sa mai profitam din cand ...in cand ..aici e strict pentru cunoastere ceea ce faceti voi cu , cunostintele dobandite de aici e treaba voastra ! Fatality nu cred ca tre sa renunti ca nu pot sa faci spam...asta nu inseamna ca tre sa renunti.. Quote
Sub_Zero Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 nasol ca pleci,esti un membru foarte important al acestei comunitati iar in legatura cu internetul ti-as da urmatoarele variante:1.Dai niste banuti in plus ca sa te lase in pace:D2.Te duci cu o bata la sef la birou ca sa discuti cu el(hmmm ai putea avea probleme cu gabori:rolleyes:)3.Iti schimbi service providerul Dar daca te-ai hotarat cu adevarat sa pleci nu mai am ce sa fac decat sa iti urez noroc in viata.Dar tine minte din momentul in care te-ai logat,RST deja te-a infectat si acest virus nu se poate curata asa de usor.... Quote
Fatal1ty Posted September 15, 2006 Author Report Posted September 15, 2006 nu pot sa spun ca sunt ff hotarat .. din contra mai degraba raman si fac asa:mam gandit la varianta urmatoare ... sa invatz de acasa si sa pun in practica de la internet cafe de fapt chiar eram hotarat pt ca nu gaseam nicio solutie ...dar oricum o sa ma gandesc la cea mai buna :confused: Quote
crystygye Posted September 15, 2006 Report Posted September 15, 2006 sau faci altceva. bagi cablu de retea la priza. scoti firele din mufa, grupezi 4 cu 4, si bagi pe + si - si arunci in aer toata reteaua.asa a facut o gluma unu la mine in retea, unde eu sunt administrator......bagaias mufen cur si acuma......am refacut draq juma de retea ) Quote
darkking Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 vorbesti cu baietii si ii faci o oferta care n-o poate refuza sau, daca chiar nu faci spam il reclami la ANISP Quote
Screech Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 Fatal1ty, treaba asta cu reteaua... e fumata tare. Nu esti singurul care pateste asa ceva, daca e vorba despre o retea de cartier incearca asa:1. Du-te la "sediu", ceri o instalare a unui sistem de operare (xp mai bine).2. Mai cere ceva instalari a unor programe care necesita licente.3. Inregistreaza convorbirea (tu-service) pe mobil sau alt altceva.4. Fa screen-uri la soft-uri cu serial-numberele...5. Cand te suna ii spui asa:" Baga-mi-as p_la in mata si in tot neamul tau, nu sti unde e desktop-ul si ma ameninti pe mine... lasa ca te torn acum daca mai zici ceva..." Daca totusi esti mai pasnic, fa asa:1. Cauta alt firma in cartier2. Inainte sa te conecteze ii anunti ca te ocupi cu asa ceva3. Daca au nevoie de un serviciu (privind hackingul) nu-i refuza4. Le dai ceva in plus...Amandoua merg la fel de bine, iti garantez asta... nu stiu pe piele mea, ca nu e cazul nu de alta. Quote
virusz Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 lolz, si providerul meu mi-a filtrat ip-ul de vre-o 4 ori, de fiecare data ma ameninta ca imi taie netu' de tot, al dracu ca nu am putut sa stau pe pielea mea si tot faceam io cate o prostie,acum de ceva vreme am inteles ca nu e bine , de fapt e super bine dar nu e posibil sau "prea" posibil, asa ca dak vrei sa ramai si cu net si sa nu ai probleme cu isp-ul du-te la un Club.... bafta Quote
koltzu Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 hai ca ne lipsesti (((plz nu pleca ((fa cum a zis Scr[e|e]ch ((mai stai.... Quote
Pastilatu' Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 ce bine ca eu sunt propiu provider... aoleu......bah nu tre sa plece Fatality din ashea ceva...hai Fatality...nu vezi te sustinem .. ! nu ne dezamagi Quote
Fatal1ty Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 pai pana la urma mam gandit sa fac asa : doar invatz si nu pun nimik in practica si raman si pe forum(desi cre ca nu e nimik mai greu de atat) ... chiar imi era dor ,...nam mai intrat de cel putin o luna ...ms la toti Quote
0x90 Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 nu mai fa de pe ip tau, da si tu spam de pe shelluri, de pe boti, etc. Quote
Elias Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 si eu m`am fost lasat de hack ceva timp bun ... si eu am avut probleme cu providerul de net (nu numai cu ei) pana am ajuns sa lucrez la ei oricum nu stiu daca ai sa te poti lasa is like a dr0g .forumul este mereu deschis pt persoane ca tine. Quote
Elias Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 i`m a good boy .. from this moment i dont hack anymore ... Quote