Orlandino Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Salut tuturor. Deci, am de gand sa fac o comunitate de CS si de SA:MP. Serverele sunt terminate dar mai am nevoie de oameni. Cine crede ca ma poate ajuta add: toxxic_XdSAMP SERVER:HostName: Safari#Address: 85.204.91.126:7777Players: 2 / 350Ping: 2Mode: •Safari# 2.4•Map: Safari#Multumesc pentru intelegere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornada Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Iara ai venit sa faci reclama?ai mai facut odata spunand ca vrei sa faci un server de sa;mp al rst-ului si cand colo era reclama la un server de pe o comunitate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Frate cat ma pot enerva copii de 12 ani care isi fac servere de sa:mp si pt. ca nu intra decat ei pe ele isi fac reclama pe unde pot:|Apucate de ceva serios, cautati o viata sau ceva... Noroc, desi nu cred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 cine e mai joaca samp? daca vrei cs fa-ti de CS:Source Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Pentru CS:Source ai nevoie de servere smechere.pentru ca ala consuma resurse(elementele grafice te rup) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 mai copil de 12 ani care se lauda la preteni cu serverele lui goale fii atent daca vrei sa iti mearga fati server de IV:MP si CS:Source pentru ca 1.6 cred ca numai romanii mai joaca si este foarte aiurea in 2010 sa jocu jocuri din 1999 si sa-mp iarasi e vechi si nu se mai prea joaca.P.S: daca nu stii ce e "IV:MP" inseamna ca te-ai jucat fara rost in toti anii tai de "gamer"P.S2: si reclama fa in alta parte , pe forumuri dedicate jocurilor sau pe forumul sa-mp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orlandino Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Pai, daca voi asa credeti va las sa credeti ce vreti in + daca fac serer de IV:MP sunt putini carora le merge IV pe pc. Si daca nu ma cunoasteti nu mai vorbiti aiurea "copil de 12 ani" pentru ca nu stiti cine sunt si cum sunt. Am vrut sa pun si eu in loc 4fun si voi..In fine, cui ii place sa intre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...