keenzo Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 buna tuturorAseara mi-am instalat windows 7 ultimate 64 pe un laptop,problema este,ca in jocuri nu mi se mai vede pe tot ecranu full screen,oare de ce??am luat driverul de pe nvidia special ptr placa pe care o am eu un Cuda G105Mam instalat,am dezinstalat driveru si tot asa...am inteles ca ar putea fi un bug la windows 7??precizez ca am mai avut acelasi windows 7 instalat fix pe acelasi laptop si au mers jocurile in full screen,doar ca apoi mi-am instalat xp sp2,si aseara din nou windows 7!!care sa fie problema cu full screen?Multumesc! Quote
Flubber Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Ai incercat cu driver-ul care ti-l gaseste Windows 7, la updates? Quote
keenzo Posted November 1, 2010 Author Report Posted November 1, 2010 ce am incercat a fost asa: am dezinstalat driverul de la placa cel pe care lam luat de pe nvidia,dupa aia am dat de tot unistal driver la placa din device manager,am dat rr,si apoi windowsu a gasit placa si a instalat-o el,dar tot asa face in jocuri!!!si ma refer la cs,rise of nations nu jocuri din astea puternice! Quote
iulian_ionut88 Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Alt + Enter parcasau vezi pe la setari la gaming sa nu fie windows mode Quote
keenzo Posted November 1, 2010 Author Report Posted November 1, 2010 la jocuri setarile sunt bine puse!!!,am cautat si pe "gugal" si am vazut ca cica ar putea fi un bug de la windows 7 sau de la driverul nvidia ca au facut ceva update dar nu zice nimeni cum s-ar putea rezolva! Quote
sTn* Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Incearca sa cauti pe google tutoriale gen:how to optimize windows 7 for gamingceva de genu.. Quote
zeffy Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 install newest driverright click on desktopgo into nvidia controll paneldisplay -> adjust dektop size and positionuse nvidia scaling Quote
pomanel Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 poi cel mai usor e sa lasi update sa isi faca treaba singur de cand am windows 7 nu mai am nev de drivere imi face singur tot dar si depinde daca e piraterie potii sa il aruncii la gunoi.. Quote
piratu' Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Incearca sa instalezi si pachetul direct x 9c....si bineinteles ultimul driver, oficial si compatibil cu placa ta video. Quote