Jump to content

piratu'

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About piratu'

  • Birthday 10/20/1975

Converted

  • Biography
    A simple man, allways ready to learn good things...
  • Location
    Forum
  • Interests
    iT, photography,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

piratu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. si eu la fel, recomand MSDN, iar dupa toti pasii citati de nitro, va recomand sa copiati pe stik $oem$ in folderul "sources" ca sa obtineti un dvd de 7 branduit. $oem$ il puteti lua de aici.
  2. Despre Windows Virtual PC ce parere aveti?
  3. Backup, cred ca la 6 luni ...adica cam de 2 ori pe an, numai fisiere...Si atunci o fac pe DvD-uri. Ce-i secret arhivez(store) cu parola complicata...cam atat! De mai bine de un an de zile sunt pe 7, insa nu am avut niciodata curiozitatea sa vad ce face "bit locker drive encryption".... Pe vremuri (XP), faceam backup la OS...La inceput cu Norton Ghost, apoi am folosit Acronis Director suite. De cand a aparut 7-le s-a schimbat situatia...Cred ca are 10 luni de cand nu i-am facut o reinstalare, si inca se misca f bn, si nici nu am avut probleme deosebite...In schimb am grija sa-l intetin,,,o data la 3 zile il curat de toate...cu CCleanr si Advanced System Optimizer...
  4. Sigur sursa, la 5 HDD-uri, cred ca sari de 100W cu toate 5 + restul consumatorilor... Fa un test si lasa doar un HDD sau max 2...
  5. Pe windows 7 nu ai nevoie de niciun driver ptr touch pad... Presupun ca este vorba de synaptics...cauta sa-l dezinstalezi, dai un restart. Touch Pad-ul trebuie sa mearga excelent fara driver....Totusi, vezi sa nu ai vreo optiune prin bios de a dezactiva touch pad-ul, sau chiar o combiinatie de taste...pe care ai facut-o si nu ti-ai dat seama... Succes!
  6. Incearca sa instalezi si pachetul direct x 9c....si bineinteles ultimul driver, oficial si compatibil cu placa ta video.
  7. Da aveti dreptate, face doar backup si apoi restaurare. Pentru restaurare aveti nevoie si de fisierul asta. Se poate face si manual, in safe mode, inlocuind tokens.dat, din locatia asta: C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareProtectionPlatform
  8. Treaba-i simpla ... Ai folosit removeWAT, dezinstaleaza-l. Ai folosit loader dezinstaleaza-l si p'asta. NU au voie astea doua sa fie instalate odata. Dupa asta, iti recomand ultimul loader a lui Daz. Totusi cauta pe net SLIC Toolkit (vs3.2) si verifica ce SLIC ai in bios. ATENTIE, verificarea cu SLIC Toolkit o faci pe clean (fara niciun loader sau activator instalat). Daca ai 2.1 nu-ti mai trebuie niciun activator sau loader. Ai nevoie doar de un certificat OEM corespunzator pc-ului tau si o cheie SLP. Si asa il ai activat forever cu drepturi ce update si genuine pe deasupra.
  9. Ahaaaa... am inteles, ati bootat din cd-ul virtual, din virtualbox, cu livecd-ul care avea ghost pe el... OK, aveti pm!
  10. Doua afirmatii foarte adevarate! ?ara sufera acum din cauza clasei politice, nu doar din cauza presedintelui sau a primului ministru actual...Cu totii, de la prima conducere si pana acum, sunt vinovati de rahatul in care ne aflam. Problema este ca conducerile anterioare au vandut cam tot, au privatizat tot ce era de stat...si am ajuns unde am ajuns... Cred ca ati vazut filmul Tic?lo?ii ...foarte multe adevaruri...aranjamente politice si altele... Eu nu sunt de acord cu o revolutie, in general asa nu's de acord cu violenta, insa vor veni vremuri si mai grele, iar cand ajungi sa nu mai ai ce pune pe masa nu ai ce sa-i mai faci omului, nu ai cum sa-l potolesti ... Nu stiu, vorba romanului, 'om trai si 'om vedea ce se va alege de tara noastra, de noi.
  11. Pai credeti ca mai este cazu'? Am addon-ul de la IDM (internet download manager)
  12. Cum ati creat imaginea ghost?... Ati instalalt NG in virtualbox? si de acolo si "scos-o" pe dvd? Personal am folosit NG9->12 si vreau sa zic ca m-a dezamagit ce vreo 3-4 ori(erori la restaurare). Tocmai din cauza asta am trecut pe Acronis. Din experienta mea Acronis-ul este mai sigur. Luati in calcul si varianta asta! Va salut!!
×
×
  • Create New...