pablo_hackz Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 www.elitte-squad.ro !Deface >< Quote
Guest Praetorian Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Copyright @ T.B.O - 2010Cine-i ratatu' care a pus asta? Quote
greerasu_tony Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Cine-i ratatu' care a pus asta?tbo-pablo Quote
pablo_hackz Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 vad ca numai amatori apropo @TinKode grija scriptului o ai tu ? ca ofer ca nu ofer credite nu te f..pe tine grija am gasit scriptul facut public si am scris in el ce vroiam eu iar restu ce va agitati asa ? nu va inteleg , mai ales in domeniu asta faci figuri te dai bun da inca tii biberonu in gura , in spatele monitorului ! Aloha ! Quote
kNigHt Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 @pablo_hackz: Nu vreau sa te insult, dar din moment ce esti, sau pretinzi ca esti haxor, din moment ce dai deface-uri, nu poti sa-ti faci singur o pagina de deface? Ar trebui sa fie ceva banal pentru un tip cu cunostintele pe care pretinzi ca le ai P.S.kw3rln;184823']ai facut tu ceva? )))))))))PWNED!!! Quote
pablo_hackz Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 (edited) prietene ai inceput sa vorbesti ca fetele normal ca si eu am raspuns daca ma ataci si sincer unde am gasit eu scriptu avea credit by crazy-coderz asa ca nu suferi aiurea , nu aveai tu nici un nume pe acolo si restu ce tot suferiti domle atata ? ca nu e bun ca am dat deface cu indexul respectiv precizeaza kNigHt da tu grija catargului meu o ai ? dute frate pe maidan si fa acolo balamuc bai belzevut ! Edited November 4, 2010 by pablo_hackz Quote
andrei.samp Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 dar tu cine pula mea esti sa comentezi , ? hai jet in gatu mati de pe forum asta ca nu ai ce cauta Quote
Marian Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Eu as zice sa stergeti topicul ca se baga niste ratati in seama cu japca.Bai astia care suferiti de smecherie si dati pe dinafara de ce nu comentati si pe strada asa? de ce numai in spatele unui monitor sunteti tari?... Quote
Guest Praetorian Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 kw3rln;184823']ai facut tu ceva? )))))))))Da coaie, eu l-am facut. Quote