iulian_ionut88 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Salut! Stiu ca suna absurd numele topicului dar daca ai avea cateva zeci de pagini php de verificat, iar acele pagini ar fi pline pana la refuz de comentarii multe dintre ele plasate total aiurea si mod iluzoriu cred ca asta cu stergerea comentariilor ar fi justificataDeci as dorii un script php caruia sa ii indicam o cale (de preferinta un folder) iar el sa deschida toate fisierele php, sa caute comentariile si sa le steargaM-am gandit si la un principiu...dar azi alcoolul e peste limita deci maine poate gandesc mai limpede:1- daca intalneste /* sterge tot pana la */2- daca intalneste //,# sau * sterge toata liniaMerci anticipat Edited November 4, 2010 by iulian_ionut88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Cum sa elimini comentariile din codul PHP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian_ionut88 Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 am gasit un program care face cea ce as dorii eu dar din pacate trebuie sa ii dai calea catre fiecare fisier php deci nefolositorPHP Comments Cleanerpacat ca nu isi cauta el intr-un director fisierele php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 am gasit un program care face cea ce as dorii eu dar din pacate trebuie sa ii dai calea catre fiecare fisier php deci nefolositorPHP Comments Cleanerpacat ca nu isi cauta el intr-un director fisierele phpfor i in `find /home/slobodel -name '*.php'`; do ./program $i;doneDe asemenea, se poate si in bash sau php scrie un cod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...