qbert Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Mass primit:De vanzare baza de date rowarez.org (scoasa astazi) sau contul adminului, sau tot ce au la sectiunea private VIP sau contul Cpanel, haideti acuma! [mass] http://rowarez.org/forum/hackworld.eu.htmlCum dracu` vo spart astia? Quote
Dokil Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 LOL ce ratati is aia de la hackworld si vau frecat:)))) Quote
dark87 Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Nu e nici o teapa , multi au baza de date nu dau nume Quote
Krisler12™ Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Poate ca nu e teapa...Daca nu ma insel cineva de pe aici de pe forum (beny_loppa ? ) zicea ca vinde DB-ul ala.Poate l-o fi vandut cuiva si ala vrea sa-l vanda mai departe sau poate o fi cazut in vreun RAT ceva si i l-au luat. Quote
Guest Praetorian Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Rowarez din cate vad e hostat din nou la FDNS aia, si stiu ca aveau probleme cu hostul, adica iti faceai un cont la ei si apoi puneai shell, si aveai access la tot. Sau poate ma insel. Quote
edyculay Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Da e hostat la FDNSName Server:21.ROFDNS.INFOName Server:22.ROFDNS.INFO Quote
black_death_c4t Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Poate ca nu e teapa...Daca nu ma insel cineva de pe aici de pe forum (beny_loppa ? ) zicea ca vinde DB-ul ala.Poate l-o fi vandut cuiva si ala vrea sa-l vanda mai departe sau poate o fi cazut in vreun RAT ceva si i l-au luat.de rw nu ne mai ocupam noi . ( eu , benny sau pax ) codex a gasit alti oameni . asta e , a luat deface , or sa treaca peste , nu-i capat de lume. Quote
Cineva3 Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 (edited) Baza de date a fost exportata astazi, nu o am de la nimeni, cine are cont sami trimita pm sa scot informatile din baza de date cum ar fii IP-uri parole si dinastea... pana nu o public . Nu este nimika fake.. Edited November 12, 2010 by Cineva3 Quote
CODEX Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 ha ha mare lucruvreti baza de date ? vo dau eu ma gratis 1k membrii , slabut , hosting nu mai zic crezi ca ma impacentiez eu ca astia de la hackworld "m-au spart" ? pacat ca nu am eu timp sa ma ocup de ei o sa refac , si daca o sa trebuiasca o sa mut si hostunu aveam mare lucru la privat stati linstiti puteam sa fiu si mai secure , dar nu am vrut ca n-am avut timp sa ma ocup de astamai vreti detalii ? va dau si da..pt cei de la Hackworld : nu uit de voi PS : hackeri rozosini ce sunteti - va incadrati la categoria hackeri cocalari Quote
Cineva3 Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Hai codex nu fii rau tata, oameni suntem . Quote
CODEX Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Da ma , oameni , da pana mea voi va lauda-ti ca ati spart RoWarezu ? ( acuma ca e un site mai mic )Puteati sa zici ma Codex vezi ca ti forumu naspa ca ai o "gaura" in forum iti am baza de date asa ca idee , repar-ti forumu ( asa fac oameni ) . Ma rog cei whitehat ... 1 Quote
Cineva3 Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Da, ai dreptate in pana mea, asa am avut de gand sa fac.. am pus doar un fisier .html in /forum/ ca sa vezi ca am intrat dar nu am vrut sa dau deface..... daor ca am nevoie de traffic... si nu tiam stricat nimik, nu tiam sters nimik, si nu ma laud eu, nu eu am postat aici acest topic... Quote
CODEX Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 ok , ma rog , o sa imi refac forumubafta in continuare. Quote
Cineva3 Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 OK, si sper sa nu imi porti ura.Si nu e vorba ca mie frica de ceva, ca stiu ca vbulletin e vulnerabil , ca se poate gasii o cale care poate ma arzi... numa interesaza asta.. doar nah, ca stiu cum e cand iei deface... eu am luat deface si miau sters tot din root, dece? fara motiv...in fine... intra pe mess daca e... Quote
CODEX Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 mai , stai linstit , nu port ura nimanuinu am de ce sa ma enervez deoarece siteul in sine nu era ceva foarte important , ca daca era il securizam mai binenu prea stau pe mess daca e ceva scrie-mi un mail Quote
Mish Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Omaigad!!!11 bleg ded cet still alaiv!!Yatzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! Quote
Marian Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Acum am observat si eu ) fdns este exact ca la lx.ro Instalezi shell si ai acces la toate domeniile/subdomeniile ) Quote
black_death_c4t Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 OK, si sper sa nu imi porti ura.Si nu e vorba ca mie frica de ceva, ca stiu ca vbulletin e vulnerabil , ca se poate gasii o cale care poate ma arzi... numa interesaza asta.. doar nah, ca stiu cum e cand iei deface... eu am luat deface si miau sters tot din root, dece? fara motiv...in fine... intra pe mess daca e...esti ratat , ai sa mori.sal mish =] Quote
Cineva3 Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 (edited) Pink_c4t_|_death Edited November 13, 2010 by Cineva3 Quote
giok123 Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 (edited) si-au luat-o si "hackeri" Edited January 8, 2011 by giok123 Quote
Cineva3 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Cand folosesti host , si vbulletin nulled ce te astepti? Alceva sai ai serverul tau si o licenta vbulletin! Quote
qbert Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 pi` la ce hax0ri sunteti voi n-aveti bani de o licenta vb? Quote