Jump to content
bogdan245

Nou Tracker

Recommended Posts

Nu o sa ai lume pe el...

1. Tema copiata

2. Nu ai uploaderi care au conturi pe trackere externe...deci o sa ai totul mai tarziu ca celelalte trackere.

3. 100% ai host nu VPS sau Reseller daca ai norocul sa se adune vreo 200 useri..cand intra jumatate iti cade siteul :))

Edited by Dokil

Tracker nou cum a fost areafile.com prin ianuarie -februarie cand ajunsese in numai 6 saptamani la 33.000 de useri nu cred ca va mai fi vreodata,iesti primul intr-un top intocmit de un site de specialitate ca cel mai promitator tracker nou din lume.Dar acum areafile.com ,domeniul,a ajuns pe mana unor pusti care incearca sa dea din coate pe acolo,dar nu vor mai reusi niciodata sa faca ce a facut acel "Paris" din areafile.com in numai 6 saptamani,din cate am inteles nu si-a mai permis sa achite hostul,60 euro/lunar.

Tracker nou cum a fost areafile.com prin ianuarie -februarie cand ajunsese in numai 6 saptamani la 33.000 de useri nu cred ca va mai fi vreodata,iesti primul intr-un top intocmit de un site de specialitate ca cel mai promitator tracker nou din lume.Dar acum areafile.com ,domeniul,a ajuns pe mana unor pusti care incearca sa dea din coate pe acolo,dar nu vor mai reusi niciodata sa faca ce a facut acel "Paris" din areafile.com in numai 6 saptamani,din cate am inteles nu si-a mai permis sa achite hostul,60 euro/lunar.

Iti dai seama ce a facut, a spamat cu mailuri pe unde a prins. 80% din userii de pe tracker erau inactivi, mai mult de forma pusi pe acolo, la ce bun sa ai 33.000 de useri cand ai cateva torrente obosite si la fiecare 2 zile: "Under construction"

A fost o perioada ,aproximativ 6 saptamani,in care a mers non-stop,si torrente erau peste 4000,din ce stiu eu,nu vorbesc despre actualul areafile.com,vorbesc de cel din ianuarie-februarie si atat,apoi au inceput sa aibe probleme cu hostul datorita volumului prea mare de utilizatori....