sevex Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Am vazut ca multi dintre voi, aveti cateodata de dat un reply cu un mesaj mai scurt de zece caractere.Si dupa ce vedeti ca nu se poate mai incarcati mesajul cu niste b?l?rii inutile.Pentru a scapa de aceasta problema, trebuie sa tineti apasat putin tasta space, iar apoi sa puneti un punct.Rezultatul va fi mesajul tau,spatiu,punct.Bafta!
Vlachs Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 yeah, ai descoperit , stai ce ai descoperit
zippy Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Nu neaparat trebuie sa pui punct cred...ce chestie... ALT + 255
sevex Posted November 15, 2010 Author Report Posted November 15, 2010 Depinde ce caracter ai. daca e o intrebare pui '?'
Graphik Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 ce inteligent e sevex un geniu adormit si ce crezi ca ai facut tu de fapt apasand tasta space si punand punct ? ai hackuit forumul sau pe tine ? asta e ca faza aia cu strutzu..hai ca ma duc sa mi sparg parola de mess si revin aici cu detalii in exclusivitate despre procedeul folosit
MrRip Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 ce inteligent e sevex un geniu adormit si ce crezi ca ai facut tu de fapt apasand tasta space si punand punct ? ai hackuit forumul sau pe tine ? asta e ca faza aia cu strutzu..hai ca ma duc sa mi sparg parola de mess si revin aici cu detalii in exclusivitate despre procedeul folosit+10000000 ) am ras copios mai ales la ultima fraza ) you made my day ( night ) ) Thx .
sevex Posted November 16, 2010 Author Report Posted November 16, 2010 Voi sunteti si ciocani.Imi pare rau sa va spun asta.Ce am prezentat eu e doar un mic trick la problema cu mesajul scurt.Da trebuie sa se gaseasca cate un ... sa comenteze.