soryn_sorin Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Alfa AWUSO36HEu folosesc modelul asta de antena si sunt foarte multumit merge bine si din punctul de vedere al semnalului dar si al procesului de injectare.Pentru cine vrea sa cumpere modelul asta de antena sa se uite la modelul de chipset sa fie RTL8187L. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Pana la urma e bun de ceva ? Alfa AWUS050NH USB MIMO 300Mbps 802.11a/b/g/n 500mW + Antena desmontable 2dbi + Soporte + Modo monitor (Chipset Ralink RT277F) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorelian Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Depinde ce vrei de la placa.Pentru conectare la un router cu standard n ,da,e foarte buna,are viteza mare si se conecteaza la distante mari .Dar nu cred ca toate distributiile vor pune acest chipset in mod monitor !Cea mai buna e asta :Alfa Network 1W AWUS036H USB 1000mW Modo Monitor 8187L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Care oare sa il cumpar ? http://www.lafactoriastation.com/alfa-awus050nh-usb-mimo-300mbps-802-11a-b-g-n-500mw-antena-desmontable-2dbi-soporte-modo-monitor-chipset-ralink-rt277f.htmlhttp://www.lafactoriastation.com/kit-alfa-1w-antena-9dbi-soporte-clip-ventosa.htmlhttp://www.lafactoriawifi.com/adaptador-usb-3m-panel-de-14dbi-soporte.htmlhttp://www.lafactoriawifi.com/adaptador-usb-wireless-exterior-1000mw-1w-con-antena-integrada-de-14dbi.htmlsa ma conectez la distanta mare cu el Edited June 15, 2011 by IliePalarie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallardo Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 pana la urma care este aia buna si io as vrea o antena unde s-a am mai mult semnal ma folosesc de netu lu vecinu de vreo 2 luni dar totusi o sa-si dea seama cineva exista astfel de antene cu care as putea sa ma conectez la alte retele din cartier care chieita mea de la d-link nu le gaseste sunt la vreo 500 de metri plus ca daca as avea o antena puternica mas putea conecta la bar ca tot au internet free pentru toata lumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Adaptador USB 3m + panel de 14dBi + Soporteprinde la 5 km cica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Uite aici am gasit ceva mai bun , eu am dat comanda MOBILE WARDRIVING #ACTI-FLEX# 18dBi USB 2.0 5M RTL8187L | eBay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) in caz ca mai este cineva interesat de topicul acestaeu am cumparat http://www.radiolabs.com/products/wireless/wave-magnum.phpA mers pana amf acut update la ea cu drivere noi acum sta in dulap, naibi stie ce are, daca este cineva care stie sa repare palci de retea o trimit sau ne vedem sa se uite la ea.una din cele mai bune placi dupa parerea mea este: http://www.radiolabs.com/products/wireless/usb-wifi-n-adapter.phpasa ca niste mici detalii pt ea: Power calculation w/5dB antenna = Over 2 Watts EIRP! Edited February 3, 2012 by trxtxx .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Sal trxtxxDar nu numai ca antena e bazata, dar si pretul e $144.95Da acuma nu imi mai trebuie antena, am vrut atunci pentru ca spargeam parole cu ea ca sa fac ceva $$$$. Acuma am antena asta Wifly City 56G High Power 1600mW G/B USB Wifi Adapter Alfa AWUS0136H (Johor, end time 12/5/2011 5:15:00 PM MYT) E bunicica ca sa sparg ceva parole Edited February 4, 2012 by lafurat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 sa stii ca nu numai antena conteaza, depinde si de cablul dintre pc si placa de retea, daca este cablul mare nun faci nimik, trebuie sa fie cablul mic intre placa de retea si pc, dupa care poti sa adaugi antena si mai departe. eu foloseam in asus eepc de ala mic si il tineam aproape de geam sau in masina depinde ce vroiam sa fac.am gasit acum cateva saptamani niste programe care iti arata locatia la wifi-ul respectiv si cat sunt de departe ca sa stii unde sa te duci, o sa postez aici cand le gasesc in calc sunt super utile pt asa ceva.In rest in romania mai greu cu WPA/WPA2 pt ca nu se gasesc liste de cuvinte in romana. Ori aici pe forum ori pe altul o sa imi aduc aminte am gasit un thread in care zicea cineva ca aparuse o noua metoda pt WPA2 cele care au PIN activat si in principiu in romania 70-80% din wifi-uri suint de la romtelecom si rds si alea au by default asta.o sa revin cu un reply cu noutati pt asta.Daca ai tu sau cineva vreo intrebare in legatura cu WIFI crack/attack sa imi zica, pentru ca m-am ocupat foarte mult cu astea nu doar sa iei parola si sa ai net de la ei Have fun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatriX Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 de departe ce-a mai buna si ieftina ramane alfa awuso36h cu o antena omni de peste 10dbi poti sa iti faci treaba decent@trxtx : ce programe ai gasit in vederea localizarii semnalului ? te rog detaliaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Comerciale:MetaGeek | Home of Wi-Spy and inSSIDerScoruri acceptabile:http://www.metageek.net/products/airpcap/Garantie/Calitate Edited February 4, 2012 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 " In rest in romania mai greu cu WPA/WPA2 "Man faza este ca nu sunt in tara, ce sa zic nu stiu cum sta treaba cu securitatea wifi prin tara, dar aici se sparga parolele in 5 min Am gasit si eu niste dic pentru WPA in limba romana dar nu cred ca o sa aiba efect jajaja. Dace vrei til dau dar cred ca este pe forum, tre sa caut sa vad daca nu il pun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Imi cer scuze ca va corectez dar vad ca voi confundati antenele cu placile de retea,fie ele adaptoare wifi usb,sau de alt tip constructiv.In ce privesc adaptoarele wireless usb Alfa este intradevar number 1 asa cum spune python3,si daca i se adapteaza o antena cu un cistig de 20..30 db face minuni,si se conecteaza la km distanta.Ca soft pentru masurare,in functie de sistemul operativ aveti Netstumbler pentru XP,vistumbler pentru Vista si Inssider pentru w7,toate gratuite dupa internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Am si eu o intrebare! O antena cu urmatoarele caracteristici:Frecventa: 5.8 GHzCastig (dB): 23Cam ce distanta bate sa prind semnal acceptabil! (fara obiecte in fata)SI cu obiecte in fata?Cum naiba se calculca, ca daca aflu landa nu ma ajuta cu nimic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Exista sute de modele constructive de antene,dar nu sint sigur ca tu vorbesti despre o antena si nu despre un adaptor wireless.Cele mai bune antene pentru internet sint cele parabolice,indiferent de banda,dar tu in 5 Ghz probabil vei gasi mai putine date in sensul asta pentru ca cel mai folosit este 2,4 nu 5 ca la tine. In 5Ghz ai banda mai larga si deci viteza mai mare,dar nu ai prea multe posibilitati si materiale detaliate pentru asa ceva. Cu obiecte in fata nu prinzi nimic,absolut,dar fara obiecte,cu vizibilitate directa,si parabolice poti ajunge la zeci si chiar sute de km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ce parere aveti de asta: ProCell PA-X02 - Antene Wireless PA-X02M-ar interesa una care sa prinda in jur de 5 km poate mai mult! Banuiesc ca trebuie sa fie unidirectionala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 (edited) E buna antena ta, dar uite aici alta cu 5.x GHz si 24 dBi Pret : 96.68€ cu 4 € mai ieftina dar si un pic mai puternica.Acuma depinde ce te intereseaza, pretul puterea la antena ,etc http://imageshack.us/photo/my-images/802/aq51.jpg/Frecventa : 5470 la 5725 MHz. 24 dBi. Ratio F/B: > 30 dB.Impedanta : 50 Ohm. Putere maxima de intrare: 100 W.Diametru : 400 mm. Greutate : 1,8 Kg. Viteza maxima a vantului : 241 Km/h. Edited February 5, 2012 by lafurat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ce parere aveti de asta: ProCell PA-X02 - Antene Wireless PA-X02M-ar interesa una care sa prinda in jur de 5 km poate mai mult! Banuiesc ca trebuie sa fie unidirectionala!Antenele panel de genul asta nu sint pentru distanta mare.E mai recomandat una parabolica cum a pus curiosul,dar este scumpa.O poti insa construi tu,si iti iese la mai putin de jumate de pret. O offset de 60cm e vreo 20 euros,in magazin (la mine cel putin) si mai cumperi cablu si mufe de 5..10 eur si ai o parabolica super pe numai 30 eur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Eu vreau sa am o impresia generala, adica cam la ce distanta bate!Ma intereseaza puterea, nu pretul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 In 5 Ghz eu nu am testat nimic,habar am,decit teorie.In 2,4 eu personal am reusit sa downloadez cu 45 kb/sec la 48 km distanta pe o linie de 20 Mb,cu doua parabolice una pe AP si una pe Alfa de 1w.Distanta o am dupa google maps,asa ca este aproximativa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 Eu vreau sa am o impresia generala, adica cam la ce distanta bate!Ma intereseaza puterea, nu pretul!Si ce tip parabolica, omnidirectionala , etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...