b3b3 Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 doar daca e buna ideea si astept si pareri pro/contra Noutati.de-pe.net NOU! Concurs pe Blog!@daca mai vrea cineva sa se alature astept pm! Quote
BigT Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Mi se pare cam aiurea url-ul. Eu unu as retine mai usor ceva fara "-" si 2 " ." Oricum, vad ca ai multe subiecte pe care le abordezi ceea ce e bine pentru ca asa atragi mai multa lume. Poate tema ar trebui schimbata cu una mai eficienta. Vezi tu... bafta:) Quote
Oust Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Mi se pare cam aiurea url-ul. Eu unu as retine mai usor ceva fara "-" si 2 " ." Oricum, vad ca ai multe subiecte pe care le abordezi ceea ce e bine pentru ca asa atragi mai multa lume. Poate tema ar trebui schimbata cu una mai eficienta. Vezi tu... bafta:)Daca ti se pare aiurea url-ul e clar... url-ul acela o sa il ajute mult in SEO, plus ca e chiar usor... Quote
Starst Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 (edited) M-am uitat si site-ul nu prea iese in evidenta prin continut. Ideea de a publica rezumatul la meciuri de fotbal mi se pare interesanta, dar pentru asta, ar trebui sa ai o sectiune dedicata si foarte bine pusa la punct. Nici nu pare sa existe o modalitate pentru a cauta/gasi ce te intereseaza. Si varianta de a vizita site-ul in fiecare zi in speranta ca apare o stire care ma intereseaza ... Nu este prea atractiva. Edited November 29, 2010 by Starst Quote