selected Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 De curand am inceput un blog nou pe o nisa destul de "dura" - movie trailers.Domeniul este mooveh.info si pana ieri avea 0 vizite / zi.Dupa cum spune si titlul sunt in cautare de tehnici de promovare.Tehnica pe care am aplicat-o si am sa continui sa o aplic este inscrierea in directoare, pe principiul "cat mai multe si fara backlink din partea mea"(Mi-am facut cont la DirPedia si le-am luat la rand). Pana acum am inscris site-ul in ~20 directoare.Threadul asta vrea sa fie un fel de jurnal in care sa prezint rezultatele obtinute prin metodele propuse de voi.Astept sugestii. Quote
qbert Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 feisbuc+twitter& alte retele de socializare Quote
Birkoff Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 citeste mesajele publicate pe grupul de pe facebook... numai despre asta scrie printre alte chestii zic eu utile... Quote
selected Posted December 1, 2010 Author Report Posted December 1, 2010 feisbuc+twitter& alte retele de socializareas vrea ceva tehnici mai detaliate @Birkoff: am sa citesc mesajele, mersi. Quote
147 Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 Un sfat sincer: apuca-te de alt proiect, mult mai usor; ai 0 sanse sa urci pe kw asta cu cunostintele tale. Sau uita-te la filmele pe care vrei sa le promovezi.Dirpedia este pt toti incepatorii care vor sa optimizeze local(google.ro), keyworduri foarte usoare. Lasa "nisa destule de dura" pentru altii.Daca te incapatanezi, ai putea incepe sa inveti despre optimizarea onsite (titluri & descrieri unice, H1, B, paragrafe, duplicate content, etc..) si apoi restul. Quote
gogusan Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 ar fi util sa faci un concurs cu 3 priemii:promovarea concursului o faci prin FACEBOOK/twitter sau pe siteurile cu PR mare unde poti lasa si link(castigi si backlink si 1++ vizitatori dornici sa participe)vizitatorul:-sa se inregistreze-sa comenteze la trailere(sa pui timer pe acelasi utilizator la 12 ore sa poata sa comenteze la alt trailer)-sa pui filtru pe ip(1 utilizator /1 singur IP)si din 3 in 3 luni sa faci top 3 la comentarii(ce utilizator a comentat cel mai mult) si sa dai niste premii (in functie de bugetul tau binenteles)oricum poti sa manaresti in db ca sa nu castige nimeni pe bune, dar e bine ca 1 singura data sa DAI PREMIUL REAL(si daca e posibil sa il si filmezi cand il dai, postezi apoi ca sa aiba incredere lumea)+iti sugerez un design may frumos la site + seo mai amanuntit ca duce lipsacheers Quote
gogusan Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 ideea numarul 2 (ca ti le dau la oferta azi 2 in 1 ) ia RSS feedul de siteul tau si fati cont pe facebook cu numele siteului si importal acolo, sa posteze automat(cauta pe goagal cum se face)facebookblaster pro >mass add etc etc etc PS: SUCCESURI! Quote
bucho Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Linkuri de la siteuri cu PR mare+ Meta description originale = win. Quote
tiodr Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Eu acum cateva saptanani mi-am postat siteul intr-un comentariu pe facebook la kissfm findca aia citeau dedicatii de acolo dar a cii tot comentariul pana la site..niste jegosi, ei isi fac reclama la bloguri non stop dar sa zica un site on air sa nu care cumva Quote