hack_addicted.pt Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 ?hack_addicted.pt Acunetix v7 (consultant edition) ?--Download as legit client--http://www.acunetix.com/download/fullver7User: acunetixwvsfullv7Pass: AkfhkJS1B83qAZPA--Crack [working|clean]--Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Enjoy!! :thumbsup:Scan Report: Detection rate: 0 on 16 (0%) Status: CLEAN wvs.exe:[CLEAN] Multi-Engine Antivirus Scanner - Services - NoVirusThanks.org[CLEAN] Anubis: Analyzing Unknown Binaries[CLEAN] ThreatExpert Report[3/41](false alert) VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL ScannerActivation2.exe:[CLEAN] Multi-Engine Antivirus Scanner - Services - NoVirusThanks.org[CLEAN] Anubis: Analyzing Unknown Binaries[CLEAN] ThreatExpert Report[CLEAN] VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scannerby hack_addicted.pt 1 Quote
Orlandino Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Buna treaba. Pune si sursa sa fie complet. Quote
NullCode Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Orlandino ? Sursa la Acunetix ? Thx hack addicted Quote
FMSsyl Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 am incercat pe win7 si nu mia mers:( Quote
Frohike Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Daca ne-ai spune si cum sa il licentiam ar fi de minune....am gasit ceva arhive cu niste "chestii" ca sa il licentiez si nici cu alea nu merge....astept raspuns Quote
ciuturax Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 merge.copiati ce e in crack in prog files/acunetix si folositi activation2 cu orice date ..pt activare Quote
MagicThunder Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 nu merge pe windows 7.Si chiar aveam nevoie. Quote
icebird Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Am eu alt crack pentru versiunea 7, cine vrea PM. Quote