Jump to content
matrixismyname

Spy-NET 2.6 cu poze.

Recommended Posts

Atentie - Tot ce faceti cu acest tutorial faceti pe propriul risc. Folositi-l doar pentru scopuri educationale.

1.Pentru inceput, deschideti Spy-Net , si o sa apara un mesaj intr-o limba ciudata, click NO.

2.In Spy-Net , click pe START apoi Opces -> Idioma -> English.ini (asta pentru schimbarea limbii la meniu, default e spaniola cred)

Okay, mai jos aveti tutorial cu tot cu poze.

1.Du-te la File -> Create Server -> Si selecteaza orice profil

2.Instalarea

icvM90.png

Si faceti setarile ca in poza... (astea le folosesc eu personal)

3.KeyLogger

icvSXO.png

Deci ma gandesc ca toata lumea vrea doar keylogger, asa ca click pe el.

4.Anti-Debug

icv1qi.png

Aici selecteaza tot, sau daca vrei sa-l testezi in sandboxie, deselecteaz-o pe prima.

5.Ultimul pas

icrzVc.png

Alege orice vrei, pentru schimbarea icoanei alege orice .ico sau .exe

Pentru cont ftp: Free Online Storage,online backup,Cloud IT,FTP Email Server Hosting. Remote Offsite File Sharing Collaboration, WebDAV Internet Drive

Download: Spy-Net RAT: DOWNLOAD [Parola vezi mai jos]

U3B5LU5ldA==

BASE-64

Puteti sa-l luati de mai sus sau din alta parte, nu stiu daca are backdoor/altceva, eu l-am testat in sandboxie(deci nu prea mi-a pasat):D

Credite:

Nenea TEH de pe Hackforums.net

Nenea matrixismyname pentru tradus si facut mai simplu.

P.S. NU este FUD, insa cu un crypter bun o sa fie.

P.S2. Habar n-am daca merge sau nu(keyloggeru nu stiu daca trimite, insa programu merge), n-am apucat sa-l testez. Conform sursei cica merge.

Offtopic: Stiu ca majoritatea o sa ziceti "are posturi putine, vrea sa ne viruseze" well nu vreau sa fac asta, insa nu exculd ca autorul original sa fi bagat ceva in download. Repet, folositi in sandbox si pe propriul risc.