matrixismyname Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Atentie - Tot ce faceti cu acest tutorial faceti pe propriul risc. Folositi-l doar pentru scopuri educationale.1.Pentru inceput, deschideti Spy-Net , si o sa apara un mesaj intr-o limba ciudata, click NO. 2.In Spy-Net , click pe START apoi Opces -> Idioma -> English.ini (asta pentru schimbarea limbii la meniu, default e spaniola cred)Okay, mai jos aveti tutorial cu tot cu poze.1.Du-te la File -> Create Server -> Si selecteaza orice profil2.InstalareaSi faceti setarile ca in poza... (astea le folosesc eu personal)3.KeyLoggerDeci ma gandesc ca toata lumea vrea doar keylogger, asa ca click pe el.4.Anti-DebugAici selecteaza tot, sau daca vrei sa-l testezi in sandboxie, deselecteaz-o pe prima.5.Ultimul pasAlege orice vrei, pentru schimbarea icoanei alege orice .ico sau .exePentru cont ftp: Free Online Storage,online backup,Cloud IT,FTP Email Server Hosting. Remote Offsite File Sharing Collaboration, WebDAV Internet DriveDownload: Spy-Net RAT: DOWNLOAD [Parola vezi mai jos] U3B5LU5ldA== BASE-64Puteti sa-l luati de mai sus sau din alta parte, nu stiu daca are backdoor/altceva, eu l-am testat in sandboxie(deci nu prea mi-a pasat)Credite:Nenea TEH de pe Hackforums.netNenea matrixismyname pentru tradus si facut mai simplu.P.S. NU este FUD, insa cu un crypter bun o sa fie.P.S2. Habar n-am daca merge sau nu(keyloggeru nu stiu daca trimite, insa programu merge), n-am apucat sa-l testez. Conform sursei cica merge.Offtopic: Stiu ca majoritatea o sa ziceti "are posturi putine, vrea sa ne viruseze" well nu vreau sa fac asta, insa nu exculd ca autorul original sa fi bagat ceva in download. Repet, folositi in sandbox si pe propriul risc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Raman la DarkComet,e bestial. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Ce limba ciudata ma ? E spaniola cacate-ai pe tine . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixismyname Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 E ciudata pt necunoscatori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 ce spaniola seamana cu Cybergate asta raman la darkcomet 2.1 [firefox password ] , 2.2 pt keylogger calumea , 3.0 Uneori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...