wildchild Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Facebook Hacker Cup | FacebookPremii de 5000 USD.Succes celor ce se baga! Quote
phantomas90 Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 (edited) am incercat sa decodez adresa aia de o dau ei {0xFACEB00C>>2 in decimal}@facebook.com si primesc mail de la mailer daemon ca nu exista. Am incercat toate variantele4207849484@facebook.com42078494842@facebook.comNaN@facebook.com si nu merge nici una?Tu te-ai inscris?Apropo accepta sa le trimiti executabile, vre-o idee, ceva? LE: am primit mail cum ca au schimbat @facebook.com cu @fb.com astept un rasp de la ei in 4 ore si revin cu un edit! Edited December 11, 2010 by phantomas90 Quote
wildchild Posted December 12, 2010 Author Report Posted December 12, 2010 scrie la regulament detaliile.mi-e ciuda ca ii mananca acuma in cur sa deschida contestul,in perioada cand sunt mai ocupat.am pus postul pentru cei ce au timp si n-au sesiune.... Quote
phantomas90 Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 da am incercat cu tot ce zic ei acolo 0xFACEB00C>>2. Sa vad ce vor sa zica cu acel >>2. ca am trimis mail si pe @fb.com si nimic. Si eu am sesiune cand incepe concursul. Daca e facem jumate jumate din proble si le trimitem mai intai intre noi codurile sursa. Ca din cate am vazut e programare simpla, bazata pe algoritmi. Si nu au pretentii la limbaj de programare. Quote
Nytro Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 da am incercat cu tot ce zic ei acolo 0xFACEB00C>>2. Sa vad ce vor sa zica cu acel >>2. ca am trimis mail si pe @fb.com si nimic. Si eu am sesiune cand incepe concursul. Daca e facem jumate jumate din proble si le trimitem mai intai intre noi codurile sursa. Ca din cate am vazut e programare simpla, bazata pe algoritmi. Si nu au pretentii la limbaj de programare.Deplasarea tuturor bitilor acelui numar scris in hexazecimal cu 2 pozitii catre dreapta. Cu alte cuvinte, acel numar impartit la 4 (2 la puterea 2). Cel putin asa banuiesc, nu stiu despre ce e vorba in acel concurs. 1 Quote
phantomas90 Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Ai dreptate Nytro. Ti-am dat +rep cand am vazut postul. Dupa care am verificat. Ai avut dreptate, dar acum am vazut ca cer numai in anumite limbaje de programare, iar probleme propuse, rezolva anumite probleme ale facebook Quote