blackrunner1911 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Tare piesa:VIATA SI PUSCARIA NU VA DORESCSa ia foc puscaria - mVersioncu dedicatie pentru Catalin B. aflat la suferinta si pentru altii ce sunt inchisi acolo, P.S: si pentru fondatorul wikileaks Edited December 15, 2010 by blackrunner1911 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViolatorWiki Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 YouTube - Doru Calota - Uite Mama vin mascatihaide ca o tulesc la scoala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 italymario11 week agopentru mama? tata si fratii mei ,imi cer iertare la toti ,va promit ca nu veti mai suferi din cauza mealol ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 YouTube - Nicusor Guta - Prin fereastra din celula asc aici piesa pentru cei aflati la suferinta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuCool Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 YouTube - sorinel plopeni 7 lanturi si o catuse By www.voxmusic.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 italymario11 week agopentru mama? tata si fratii mei ,imi cer iertare la toti ,va promit ca nu veti mai suferi din cauza mealol !Bullshit , am mai cunoscut unul care zicea asa c?tre p?rin?i dar cred ca era a patra oara ?i nu ultimaIn rest sunt melodii care produc negativitate , aceste lucruri fac sa decada o persoana psihic Deci în loc sa fie constructive duc la nimic , în rest majoritatea ajung acolo pt ca nu reu?esc sa fie mai inteligen?i în ceea ce fac Iar dac? sunt destul de inteligen?i înseamna ca sa g?sit unul pu?in mai inteligent ?i ia prins de?i cred ca aici procentul este mai mic Problema este ca putini reu?esc sa se controleze , multi devin dependen?i de ceea ce fac , o alta varianta ar fi probabil foamea de bani , criza (care de fapt a intrat doar la oameni în cap ?i sunt obseda?i de ea ) , un alt factor esen?ial ar putea fi educa?ia proasta sau mai bine zis lipsa de cuno?tin?e pt a face macar lucrurile cu pu?in capNu spun aceste cuvinte ca ?i cum ace?ti factori nu ma afecteaz? în mod personal Deci nu vreau sa apar ca un critic care spune aceste lucruri dar de fapt sta bineSunt în aceea?i oala cu to?i ,deci gîndi?i-va bine ce face?i , problemele trebuie trecute prin mai multe procese înainte de a fi rezolvate Înainte sa intra?i intrun site sau o alta re?ea pune?i-va întrebarea dac? meritaR?spunsul presupun ca îl cunoa?te?i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Bullshit , am mai cunoscut unul care zicea asa c?tre p?rin?i dar cred ca era a patra oara ?i nu ultimaIn rest sunt melodii care produc negativitate , aceste lucruri fac sa decada o persoana psihic Deci în loc sa fie constructive duc la nimic , în rest majoritatea ajung acolo pt ca nu reu?esc sa fie mai inteligen?i în ceea ce fac Iar dac? sunt destul de inteligen?i înseamna ca sa g?sit unul pu?in mai inteligent ?i ia prins de?i cred ca aici procentul este mai mic Problema este ca putini reu?esc sa se controleze , multi devin dependen?i de ceea ce fac , o alta varianta ar fi probabil foamea de bani , criza (care de fapt a intrat doar la oameni în cap ?i sunt obseda?i de ea ) , un alt factor esen?ial ar putea fi educa?ia proasta sau mai bine zis lipsa de cuno?tin?e pt a face macar lucrurile cu pu?in capNu spun aceste cuvinte ca ?i cum ace?ti factori nu ma afecteaz? în mod personal Deci nu vreau sa apar ca un critic care spune aceste lucruri dar de fapt sta bineSunt în aceea?i oala cu to?i ,deci gîndi?i-va bine ce face?i , problemele trebuie trecute prin mai multe procese înainte de a fi rezolvate Înainte sa intra?i intrun site sau o alta re?ea pune?i-va întrebarea dac? meritaR?spunsul presupun ca îl cunoa?te?iFoarte adevarat uite exemplul alora cu Sip-urile din Constanta au facut prejudiciu 11 mil de euro din care au avut 1 mil profit impartit la 42 de insi o merita 7-10 ani de bulau pt asta?...se stia ca o sa se ajunga la bulau pt sipuri ca prea au luat amploare.in ziua de azi nu mai poti sa faci nici o smecherie pe net si sa dormi si linistit..totul este sa nu te calicesti ..sa te opresti cand ai facut maxim 100k ..ii bagi in banca si ai 7-8 % dobanda pe an..nu poti sa traiesti bine tot restul vietii cu 7-6 sute de euroi pe luna?! Edited December 15, 2010 by ripoff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViolatorWiki Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Bullshit , am mai cunoscut unul care zicea asa c?tre p?rin?i dar cred ca era a patra oara ?i nu ultimaIn rest sunt melodii care produc negativitate , aceste lucruri fac sa decada o persoana psihic Deci în loc sa fie constructive duc la nimic , în rest majoritatea ajung acolo pt ca nu reu?esc sa fie mai inteligen?i în ceea ce fac Iar dac? sunt destul de inteligen?i înseamna ca sa g?sit unul pu?in mai inteligent ?i ia prins de?i cred ca aici procentul este mai mic Problema este ca putini reu?esc sa se controleze , multi devin dependen?i de ceea ce fac , o alta varianta ar fi probabil foamea de bani , criza (care de fapt a intrat doar la oameni în cap ?i sunt obseda?i de ea ) , un alt factor esen?ial ar putea fi educa?ia proasta sau mai bine zis lipsa de cuno?tin?e pt a face macar lucrurile cu pu?in capNu spun aceste cuvinte ca ?i cum ace?ti factori nu ma afecteaz? în mod personal Deci nu vreau sa apar ca un critic care spune aceste lucruri dar de fapt sta bineSunt în aceea?i oala cu to?i ,deci gîndi?i-va bine ce face?i , problemele trebuie trecute prin mai multe procese înainte de a fi rezolvate Înainte sa intra?i intrun site sau o alta re?ea pune?i-va întrebarea dac? meritaR?spunsul presupun ca îl cunoa?te?isa decada psihic?nu am fost niciodata la zabrele, sa zic ca stiu fosti amici care au fost..pe o perioada scurta.eu nu mas grabi sa condam pe nimeni?cand el e "umilit" de societate si i se pune stigamatul tipul poate sa sufere in liniste, oricum la parana' cu prenadex sau cu barbiturice sau de ce or avea omul $$$.astea is pentru orice om care ajunge la groapa, ii ca mlastina il atrage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...