Guest Nemessis Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Connect-R, alaturi de Adrian Minune si Florin Salam la Roma Fest 2010 | Bestmusic.roIndiferent de nationalitate, un "artist" care se respecta nu are ce cauta langa manelisti. Daca ai devenit din rapper houser esti si mai penibil. Punct. Quote
yceman Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 combinatia perfecta... mai nou il avem pe puya cu connect-rdar nu uita ca traim in tara tuturor posibilitatilor Quote
dragosh1904 Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 intrebare?Guta [sau Adi Minune]o sa cante house si conect-r manele? Quote
yceman Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 stai ca ma ca zice festivalu de muzica al romilor din romania sau ceva de genu...adica connect-r se duce acolo ca nu ii mai e rusine ca e tigan si vrea sa arate ca iese la interval cu semenii luidar tin minte ca era portorican pana au inceput parazitii sa faca misto de el printr-o melodie Quote
Guest User Name Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 legat despre subiectul asta nu comentez,doar ca eu,sincer ma inteleg mai bine cu tiganii,decat cu romanii...sa stiti ca romanii nu sunt lafel de uniti ca tiganii. Quote
Guest Nemessis Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 legat despre subiectul asta nu comentez,doar ca eu,sincer ma inteleg mai bine cu tiganii,decat cu romanii...sa stiti ca romanii nu sunt lafel de uniti ca tiganii.Nici tiganii nu sunt uniti cu tiganii. Cand dau de primejdie uita si de mama si de tata si o rup pe fuga @yceman_yceman - tiganii au mari probleme de imagine si prin muzica cantata de Salam. Muzica lautareasca e o arta, manelele au dus la o pisare masiva pe propria lor cultura. Quote
pyth0n3 Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 manelele au dus la o pisare masiva pe propria lor cultura.Este adev?rat , dar putini observa acest lucru , în rest multi probabil aleg o pisare masiva decît o oarecare cultura Quote
Guest Praetorian Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Eu sincer l-am auzit live pe Connect-R de foarte multe ori, si chiar are voce, nu e un agarici cu gesturi, etc. De fiecare data cand l-am ascultat, mi-a placut enorm. Daca a acceptat invitatia la festivalul ala, a facut-o pt ca e tigan si nu ii e rusine sa recunoasca asta! Daca ar fi spus NU, apoi cei care se ocupau de "acest eveniment" ar fi spus in toate ziarele: "Mucosu ala ne-a refuzat" - cum ar fi dupa? Prima data recunosti un lucru, apoi te faci ca ploua! Si va canta mai mult ca sigur genul lui, nu manele! Quote
qbert Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) Eu sincer l-am auzit live pe Connect-R de foarte multe ori, si chiar are voce, nu e un agarici cu gesturi, etc. De fiecare data cand l-am ascultat, mi-a placut enorm. Daca a acceptat invitatia la festivalul ala, a facut-o pt ca e tigan si nu ii e rusine sa recunoasca asta! Daca ar fi spus NU, apoi cei care se ocupau de "acest eveniment" ar fi spus in toate ziarele: "Mucosu ala ne-a refuzat" - cum ar fi dupa? Prima data recunosti un lucru, apoi te faci ca ploua! Si va canta mai mult ca sigur genul lui, nu manele!Are pe dreacu voce,e un cacat ce il imita pe sean paul in totalitate,e ironic,cum prin `90(sau ceva de genu`) cand o ardea cu racla facea oameni sa strice:"Ridicati o mana sus pentru-o copie!".Indiferent de nationalitate, un "artist" care se respecta nu are ce cauta langa manelisti. Daca ai devenit din rapper houser esti si mai penibil. Punct.True.Ex: Nick Kamarera & Mike Diamondz - Thailanda.Si o mai ardea cu zale,doc si altii.Pis pe ei...Daca stii oleac` de engleza si cu oleac` de promovare scoti un hit la cateva minute. Edited December 16, 2010 by qbert Quote
Cr3ativ Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Intradevar Connect-R il cam imita pe Sean Paul...@qbert: Cred ca ai si tu acele 2 calitati ("oleac' de engleza si cu oleac' de promovare"). De ce nu scoti un hit? Quote
immun3 Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 oricum connect-r asta e un portorican ce sa ii faci Quote
datdraq Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Connect-R castiga in doua luni de concerte zi de zi cat ia salam la o nunta pana la ora 2 .Sunt multi artisti care s-au combinat cu manelistii atrasi de castigurile mari . Quote
MadBadSad Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 connect-r tot tigan e ..asa ca nu vad unde e problema? Quote
Guest Nemessis Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Adevarul e ca si Salam canta "Raggaeton Tza" si Condensato-r e jamaican. Pula mea, sunt ca fratii astia. Mortii lor de tarfe oligofrene. Quote