ben20 Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Salut am tot incercat cu google adsense si nu ma accepta tot felu' de bloguri etc si nu a mers dar stie cineva vreun site in care e mai simplificata treaba gen cu cont direct la ei si sa nu iti trebuiasca site sau ceva de genu si care sa iti trimita banii prin cont paypal adica doar un simplu card Quote
Gabriel87 Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Toti au probleme cu google adsense nu le accepta contul nu stiu ce sa zic incearca sa le trimiti un e-mail si cu link-ul nu stiu fati un blog pe blogspot si bagi acolo adresa cand iti cere Quote
ben20 Posted December 16, 2010 Author Report Posted December 16, 2010 nu merge ma am incercat tot daia caut alternativa fara website cauta sa fac cont si sa-mi transfere banii usor Quote
Vlachs Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 nu merge ma am incercat tot daia caut alternativa fara website cauta sa fac cont si sa-mi transfere banii usordepinde ce cauti, per click, per 1k, ai putea sa dai un search pe gogu sa vezi ca sunt zeci de site-uri unde ti se explica fiecare serviciu, cat plateste,etc da iti place sa te futi cu topic-uri inutileAffiliate Programs Directory - Many Affiliate Marketing Programs Listed -ghici ce am scris pe google, AFFILIATE NETWORKS, greu nu e asa ? Quote
Vally Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 nu merge ma am incercat tot daia caut alternativa fara website cauta sa fac cont si sa-mi transfere banii usorDa-mi pm cu id-ul de mess si te ajut eu cu adsense Pe mine ma acceptat in 2 zile... Quote
zippy Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Si pe mine tot lafel in 2 zile... Quote
datdraq Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Si pe mine tot lafel in 2 zile...Al tau e si misto site-ul , de aia te-a acceptat repede , sa nu piarda ocazia . Quote
zippy Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Al tau e si misto site-ul , de aia te-a acceptat repede , sa nu piarda ocazia .tu nici pe ala nu il ai ) + ca am altul in constructie acuma _!_ Quote
ben20 Posted December 16, 2010 Author Report Posted December 16, 2010 nu imi place sa ma fut in conturi ci imi place sa cer o opinie in loc sa ma fut in 101 conturi cu 101 fakeuri n am gresit cu nimic sunt pe offtopic..nu iti inteleg problema Quote
Quid Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Da-mi pm cu id-ul de mess si te ajut eu cu adsense Pe mine ma acceptat in 2 zile...cam obligi vizitatorii sa iti dea click pe reclama aia sta urat multi renunta sa iti mai viziteze siteu !!! ON cu blogspot iti accepta foarte repede la mine a durat o zi Quote