Jump to content
neost

Mark One feat Cheloo new release We don't care

Recommended Posts

Posted (edited)
n-am auzit de mark ala....e ok piesa

Benny pwned me...

smechere crucile

guess who , spike, etc pe ele

cred ca asta e replica la melodia lu cheloo

Ea,se pisa cheloo pe grasu,care parerea mea mai mult se da in spectacol decat canta.Cat despre cruci,isi permite,parazitii i-a creat pe gw,spike.

Edited by qbert
Posted
Mark acu` s-a lansat.

Ea,se pisa cheloo pe grasu,care parerea mea mai mult se da in spectacol decat canta.Cat despre cruci,isi permite,parazitii i-a creat pe gw,spike.

sa mori tu, ia cauta 6:6 cu cei mai corupti

, melodia e din 2006 cred, cica voi ascultati hiphop, ma faceti de rusine, app suna ok melodia, nu e cine stie ce da e draguta
Posted
sa mori tu, ia cauta 6:6 cu cei mai corupti
, melodia e din 2006 cred, cica voi ascultati hiphop, ma faceti de rusine, app suna ok melodia, nu e cine stie ce da e draguta

My bad,god!Da` tre sa recunosc ca nu prea am auzit de mark asta.

Posted
Doar Cheloo stie de unde l-a scos:)

probabil.nu e pe gustul meu.credeam ca plm "undergroundul" sa nu zic rap sau hip-hop e facut de baieti de 20-30 de ani care au ceva circumvolutini pe creier si unele care is in asteptare de a fi arse si care scuipa rime nu "basini".grasu xxl e ok inca, dar cheloo daca nu are grija de viata personala o sa ajunga ca sisu care fuma in centru cu pacha man si plm.

Posted

cel mai tare album a lu' grasu xxl a fost curaj, toate melodiile erau bune, acum grasu e o pitzipoanca muzicala, parazitii o sa fie mereu in hiphop-ul romanesc pe cand la grasu ma indoiesc

ps:connect-r o arde de-a cioara vopsita