Bebee Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 (edited) Cei cu stealere am nevoie de niste conturi de la voi sa dau drumu la un fel de "Universal downloader". Am nevoie de cate 1-2 conturi de pentru:RapidshareMegauploadnetloadmegasharegigasizemegasharesuploaded.tofilefactorysendspacedepositfileseasyshareLa ce foloseste chestia asta? Pai va putea oricine sa downloadeze cu viteza maxima de pe oricare din aceste hosturi fara limita de timp.LE: Ca sa fiti mai motivati cei care ajuta, vor primi un index cu javadrive. Edited December 19, 2010 by Bebee Quote
sharkyz Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 si in cate zile/ore crezi ca vor dezactiva conturile? Quote
Bebee Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 si in cate zile/ore crezi ca vor dezactiva conturile?Nu se va face mereu dl dupa acelasi cont. De asta am zis 1-2, si cu cate 2 de la mine, daca descarci 4 fisiere vei descarca cate unu dupa fiecare cont si tine mai mult asa. Quote
dragosdydy Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Da...dar daca 400 de useri descarca simultan de pe "universal downloader" ar insemna 100/pe cont, avand doar 4 conturi! E greu sa faci chestia asta...decat daca il tii private pentru cativa oameni...daca il faci public o sa dispara repede. Quote
Maverick Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Pana reuseste sa il faca cunoscut sunt de ajuns cate 4 conturi. Daca downloadeaza 400 de useri intr-o zi de exemplu site-ul are avea ~9400 de vizitatori/zi. 400 de downloaduri simultan sunt un vis. Quote