adi003user Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) are dreptate copchilu. incearca urmatoarea chestie. http://www.nasa.gov/hiddenadminpanel(supersecret)o sa afiseze page not found. dar asta doar fiindca e super secreta paginaii dai view source. ii dai copy paste la cod in delphi 6 (neaparat 6).dai build. (iti apar niste erori dar merge)rulezi scriptul pe o masina virtuala virtuala (adica virtuala de doua ori) cu urmatoarea comandasudo perl install ./nume_script - ip nasa - ip-ul tauti se deschide o pagina cu datele de logare de pe nasa si un link unde te poti loga.simpludaca nu te descuri trimite 50 euro pe paypal si dau bonus pe langa datele de logare reteaua mea de boti (zeus) pe care o tin in pivnita Edited December 22, 2010 by adi003user Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 fuck nu divulga asa ceva nytro doamne, a dat public cel mai tare exploit O_o wer7steaua esti un norocos ca nytro a divulgat asa ceva, eu zic sa dai banii si sa pleci cu exploitul pana nu se razgandeste si eu il am dar cer mai mult pe el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rekonbv Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Lasate de iarba asta e mai penal decat pustii cu programe de spart parole de mess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tur334vl Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 (edited) sooooper ) ala cu exploitu in fine ! the life is short .... but stupidity is endless! Dar Nu Cred ! ......Comentariu la video :#wow!? its? workyesqualle 10 months ago Edited December 25, 2010 by tur334vl ca sa nu fac dublu post ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fcrbfluture Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 daca nu e iarba atunci e altceva on:omule tu chiar ai de gand sa spargi nasa sau fbi?)cine e atat de retardat sa faca ''exploituri'' si mai mult sa le ridice pe net? tu ai face-o? daca da iti spun eu sincer ca in maxim 5 minute intra mascatii peste tine! si plus de asta ce ai de gand sa faci sa explorezi baza lor de date? fi sigur ca vei fi si lasat:)) si fi sigur ca vei gasii detalii despre o noua fiinta de pe o planeta necunsocuta noua.. aceea se cheama wer7steaua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 ce iarba ... asta baga etnobotanice sigur ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruders Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 ce iarba ... asta baga etnobotanice sigur ...De unde etnobotanice?Marar cu Patrunjel si urme de detergent Bonux trebuie sa fi tras in el ca sa scrie asa ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N008Cy807 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tovarasilor, nu mai fiti asa rautaciosi! Vrea si el sa se faca cunoscut cumva! Ce-i asa greu? Mai stelistule sau afiliat al unei stele ce esti, eu iti propun sa ii suni direct pe astia de la NASA si FBI ca au acelasi numar de telefon comun (din ce am verificat eu, numarul pe care l-am gasit ar fi urmatorul si e criptat in MD5:6e56719bbbfd6bcaa1d9281b70211bf9) si sa ii rogi pe ei direct sa iti dea exploitul. Sunt sigur ca vor fi mai mult decat bucurosi sa te ajute si am auzit ca iti vor da si un certificat de "Hacker maximus". Incearca, nu fi bleg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...