Jump to content
keenzo

Le-a pus cruci in videoclip ... wach it!

Recommended Posts

Noul videoclip a lui Cheloo& Mark One1!!

Lansarea videoclipului piesei "We don't care, we don't give a fuck" semnata Markone1 feat. Cheloo a starnit curiozitatea masiva a fanilor vizavi de mesajul dur al crucilor inscriptionate cu numele lui Guess Who, Spike, Mini Moga, Connect-R si Grasu XXL, cu epitaful aferent fiecaruia. Din explicatiile date fanilor de Cheloo pe canalul oficial de youtube al lui si al lui Markone1 reiese ca problema in ceea ce ii priveste pe Spike si Guess Who este una mai veche, care tine de respect, iar ceilalti au fost luati "pur si simplu la misto". "Noi ii taxam pentru ce sunt sau in ce s-au transformat acesti baietei (Guess Who si Spike). Nu uitati ca eu le-am tinut curu' cand a fost vorba sa-si ia bataie in viata reala si tot eu i-am pus pe scena cand poate nu meritau atata atentie si, in schimb, mi-au vorbit, in repetate randuri, de sus si pe nas. Pai ce p... a mea, nu tre' sa ne respectati? In plus, ati uitat cu totii de unde ati plecat. Noi nu", scrie in mesajul sau Cheloo, care de asemenea mentioneaza ca asteapta o replica de la Spike si Guess Who pentru planul B si spera ca acestia sa aiba curaj sa il faca sa ajunga la planul C (?!), sugerand voalat ca e nerabdator sa ajunga si la o lupta fizica, de cartier, nu doar una de idei.

Edited by keenzo

E asa greu sa va prindeti?

Din ce zice mai sus @keenzo:

Noi ii taxam pentru ce sunt sau in ce s-au transformat acesti baietei (Guess Who si Spike)

Ideea e ca Spike a fost lansat de Cheloo si tot Cheloo i-a oferit si un loc la 20cmrecords din cate stiu eu.Acum din cate zice mai sus keezo,Cheloo le-a reprosaza lui Spike si lui Guess Who ca au uitat de unde au plecat si ca ii vorbesc de sus.