Krisler12™ Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Sal all,Am un prieten, care se confrunta cu o problema, a carei gravitate nu o cunosc si sincer sa fiu, nu stiu cum o poate rezolva si v-as ruga pe voi sa imi dati o mana de ajutor.Cronologic, ordinea ar fi urmatoarea :- el a gasit aseara in MY NETWORK PLACES o retea necunoscuta (BROADBAND MASU-PC) si nestiind cine este si ce se poate intampla a formatat hdd-ul si a reinstalat windowsul (XP), crezand ca prin aceasta, respectiva retea va disparea.Numai ca, dupa reinstalare windows si drivere placa de baza, a avut surpriza sa constate ca respectiva retea necunoscuta apare in continuare si se poate conecta la internet (este abonat RDS si trebuia sa faca conectarea prin RDS, insa nu a apucat sa o faca si totusi avea conexiune la internet !!!!!).Ce solutii exista sa scape de aceasta retea necunoscuta ?Cum poate scapa de aceasta problema ?P.S. Pana acum, din ce am aflat, se pare ca ar fi vorba de un "baiat de treaba", care i-a luat mac-ul si e conectat la pc-ul lui.Am atasat si niste print screen-uri, poate vor fi utile.Va multumesc anticipat si va doresc tuturor SARBATORI FERICITE SI TOATE CELE BUNE !!!!!RETEA NECUNOSCUTA, Caut solutii - Forumul SoftpediaOare cum de ii apare chestia aia ? Sincer eu nu cred ca faza cu luatul MAC-ului asa cum zice el i-ar da aceasta "problema"... Atunci ce ???Vedeti si pozele pe softpedia. Edited December 23, 2010 by Krisler12™ Quote
Bleah Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 MASU are share pe conexiunea de internet iar windowsul iti detecteaza automat avand cabul de net bagat in placa de retea..Prietenul tau poate frumos sa isi creeze conexiunea lui de RDS cu username-ul si parola lui dupa care sa dea disconnect la conexiunea lui MASU si asa o sa dispara acea retea. 1 Quote
culay Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Probabil e tot conexiunea de la RDS doar cu alt nume! 1 Quote
sese Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Concluzie : prietenul tau este idiot ? Scuza-ma ,dar cum sa formatezi hardu si sa reinstalezi winu pt ca a aparut o retea noua ? Macar a incercat sa dea disconnect ? Quote
Krisler12™ Posted December 23, 2010 Author Report Posted December 23, 2010 Concluzie : prietenul tau este idiot ? Scuza-ma ,dar cum sa formatezi hardu si sa reinstalezi winu pt ca a aparut o retea noua ? Macar a incercat sa dea disconnect ? Am zis eu pe undeva ca e prietenul meu ?! Iti spun eu ca nu, nici macar nu il cunosc pe respectivul ci doar am gasit acel post pe forum si mi s-a parut chiar ciudat. Si mai ciudat e ca ala vrea sa scape de internetu' gratis. Oricum, credeam ca poate o fi vreo smecherie ceva ca sa ma "pedepsesc" si eu cu niste net gratis. Quote