Jump to content

sese

Active Members
  • Posts

    289
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sese

  1. sese

    [Vand] Domenii

    Cat va costa reinnoirea ?
  2. Ma intereseaza si pe mine o invitatie. In cazul in care consideri ca merit, trimite-mi te rog un pm. Multumesc anticipat.
  3. Imi cer scuze ca nu am specificat ca nu am acte, dar am crezut ca veti intelege. @verde_888 Din pacate nu am cum sa extrag fluor-ul din pasta de dinti. Solutia de acid fluorhidric folosita de dentisti are o concentratie prea mica, iar folia adeziva nu este potrivita pentru ce am eu nevoie.
  4. Omul cere un mar si tu ii dai o para... Sa luam un exemplu: voodooo are o clona care preia filmele de pe vplay si vrea sa implementeze o functie de download a video-clipurilor. Cu ce il ajuta "sugestia" ta? A zis clar ca vrea un script php.
  5. Cum se cheama cantecu ala ? (din deface page)
  6. https://rstcenter.com/forum/46897-pro-contra-rsttools.rst#post312523 Dublu post
  7. sese

    Cleverbot

    user: Dute in pula mea de bot. Cleverbot : In gatu mati. user: Fututi mortii matii. Cleverbot : De sclav ce esti=)). user: Bagami-as pula-n ma-ta. Cleverbot: Dc mm injuri? user: Iti testam inteligenta. Cleverbot: Si eu. haha
  8. Pretul pentru 400 de like-uri este mai mare decat pretul premiului acelui concurs (6 spray-uri x 15 lei = 90 lei)
  9. CE PULA MEA E ASTA MA? Ce e aici, chat? Bixxtonim si HJOCONCEPT95 duceti-va in cacat in piata si certati-va acolo, nu deviati aici de la subiect. Scuze ca fac si eu off-topic dar am citit 6 pagini crezand ca voi gasi ceva interesant. LE: de cand am inceput sa scriu postul asta a mai aparut o pagina.
  10. Depinde de cum definesti cuvantul "simplu"
  11. Nu te mai baga in seama degeaba cand nici nu stii despre ce este vorba.
  12. Stiu ca nu are nici cea mai mica legatura cu acest forum, dar are cineva idee de unde as putea sa fac rost in Romania de niste acid Fluorhidric sau ceva asemanator? Am nevoie de o solutie lichida pentru sablarea (matuirea) sticlei. In afara am gasit ASTA, dar din nefericire nu se comercializeaza la noi in tara.
  13. Citeste si tu restul de replyuri inainte sa postezi. Am scris asta in psotul meu de mai sus la punctul 3.
  14. Off Topic: @Boroqualk 1. "In sfarsit!" - In sfarsit ce? Banuiesc ca asteptai de mult o asemenea schimbare, avand in vedere ca esti pe forum de o luna, nu? 2. "As sta pe rstcenter doar pentru ca e prea frumos realizat" Tu stai pe un forum pentru cum "arata" sau pentru continut? 3. Fara suparare, dar care este sensul postului tau? On Topic: Bug-uri majore nu am observat (ce e drept nici nu am cautat prea atent). In rest mai este ceva de lucrat le design. Cateva lucruri care mi-au atras atentia: 1. Contrastul dintre culoarea textului dintr-un post si background este prea mare. (text alb, bg inchis) 2. Contrastul dintre casuta de reply si restul este prea mare. (casuta e alba restul sunt inchise la culoare) 3. La navigation bar-ul de jos ( de unde schimbi paginile) sagetile alea sunt albastre. Cred ca ar fii mai ok verzi. imagine 4. Nu imi place bara gri pe care sunt amplasate butoanele de "Reply", "Reply with quote" etc. Cred ca ar arata mai bine daca ar fi ca cea pe care este scrisa data si ora postarii mesajului. imagine 5. Iconitele yahoo, skype, etc. au putin de background alb si din cauza asta se vad aiurea. imagine 6. Nu imi place marginea aia gri de la avatare (eu m-as lipsi de ea) 7. Link-urile de pe pagina userului (pagina de profil) sunt albastre. Ar arata mai bine verzi. 8. Banner-ul de pe index difera cu cel de pe forum (in fine, asta este o chestie veche) 9. Avatarele, numele, etc nu ar arata mai bine centrate? Mai sunt multe. Am inteles ca tema veche era pentru VB3 si din aceasta cauza nu merge? Cred ca va pot ajuta eu.
  15. Va dati seama ca nu este a doua oara cand fac acest experiment. De-a lungul ultimilor ani probabil ca s-a repetat de zeci de ori daca nu chiar sute de ori. Nu cred ca aflam noi ceva dupa prima incercare.
  16. Buna afacere. Sunt multi care dau bani pe baza de date + tema, le implementeaza si se asteapta sa aiba mii de vizitatori si sa creasca in google. Din pacate, avand in vedere continutul copiat de zeci de ori efectele seo sunt negative. Doar de curiozitate, nu tu vindeai baza asta de date si pe gtop?
  17. Idee: sa verifice si daca persoana era pe invisible sau nu.
  18. Nici un cheatengine. Aveam insa niste chestii importante deschise.
  19. Poate ca ne arata cretinismul lui.
×
×
  • Create New...