Jump to content

sese

Active Members
  • Posts

    289
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Moon
  • Interests
    pen-testing, web-design
  • Occupation
    web designer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sese's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. sese

    [Vand] Domenii

    Cat va costa reinnoirea ?
  2. Ma intereseaza si pe mine o invitatie. In cazul in care consideri ca merit, trimite-mi te rog un pm. Multumesc anticipat.
  3. Imi cer scuze ca nu am specificat ca nu am acte, dar am crezut ca veti intelege. @verde_888 Din pacate nu am cum sa extrag fluor-ul din pasta de dinti. Solutia de acid fluorhidric folosita de dentisti are o concentratie prea mica, iar folia adeziva nu este potrivita pentru ce am eu nevoie.
  4. Omul cere un mar si tu ii dai o para... Sa luam un exemplu: voodooo are o clona care preia filmele de pe vplay si vrea sa implementeze o functie de download a video-clipurilor. Cu ce il ajuta "sugestia" ta? A zis clar ca vrea un script php.
  5. Cum se cheama cantecu ala ? (din deface page)
  6. https://rstcenter.com/forum/46897-pro-contra-rsttools.rst#post312523 Dublu post
  7. sese

    Cleverbot

    user: Dute in pula mea de bot. Cleverbot : In gatu mati. user: Fututi mortii matii. Cleverbot : De sclav ce esti=)). user: Bagami-as pula-n ma-ta. Cleverbot: Dc mm injuri? user: Iti testam inteligenta. Cleverbot: Si eu. haha
  8. Pretul pentru 400 de like-uri este mai mare decat pretul premiului acelui concurs (6 spray-uri x 15 lei = 90 lei)
  9. CE PULA MEA E ASTA MA? Ce e aici, chat? Bixxtonim si HJOCONCEPT95 duceti-va in cacat in piata si certati-va acolo, nu deviati aici de la subiect. Scuze ca fac si eu off-topic dar am citit 6 pagini crezand ca voi gasi ceva interesant. LE: de cand am inceput sa scriu postul asta a mai aparut o pagina.
  10. Depinde de cum definesti cuvantul "simplu"
  11. Nu te mai baga in seama degeaba cand nici nu stii despre ce este vorba.
  12. Stiu ca nu are nici cea mai mica legatura cu acest forum, dar are cineva idee de unde as putea sa fac rost in Romania de niste acid Fluorhidric sau ceva asemanator? Am nevoie de o solutie lichida pentru sablarea (matuirea) sticlei. In afara am gasit ASTA, dar din nefericire nu se comercializeaza la noi in tara.
×
×
  • Create New...