heLL Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Salutare dragi prieteni as dori sa ma ajutati cu un link direct (deja testat) pentru CityVille Hack. Va multumesc. Quote
skyner Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Google e verificat de mine si recomandat de staff-ul rst Quote
Bebee Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 pentru faimosul joc de pe facebook Cine zice ca e faimos? Ai de plm// Quote
heLL Posted December 25, 2010 Author Report Posted December 25, 2010 (edited) Faceti posturi de umplutura degeaba eu am cerut un link direct daca ma iei la misto cu google mai bine nu mai postezi , si cand oi fi tu in stafful rst atunci sa vorbesti in numele lor.Da bebe mie mi se pare destul de faimos jocul de pe facebook pentru ca se joaca milioane de oameni. Edited December 25, 2010 by heLL Quote
aurascalarasi09 Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Vrei link de download ? tu nu esti instare sa cauti pe nea gogu ? ne pierdem timpu degeaba cu tine, vrei totul mura-n gura nu vrei sa iti futem si nevasta in locul tau ? invata sa te descurci singur nimeni nu are timp de pierdut cu tine Quote
heLL Posted December 25, 2010 Author Report Posted December 25, 2010 (edited) bai prietene eu cred ca am vorbit cat se poate de frumos mai date-n pula mea de ghertzoi cu luminite. Marsh la camp ! Citeste ce le-am scris si mafiotilor astora de sus.Care nu ma ajuta sa nu mai posteze nu este nimeni obligat sa posteze ! Faceti "posts" degeaba doar de dragul numarului cat mai mare.Nu am nevoie de "inteligenti" care sa critice post-ul meu de pe forum, am nevoie de ajutor. Craciun Fericit si voua! Edited December 25, 2010 by heLL Quote
Guest Mosad Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Nu exista,daca ar exista cred ca l-ar avea tot prostu'. Quote
titea88 Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 (edited) exista prog Edited December 27, 2010 by titea88 Quote
HIENA Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Cheat Cityville si altele - InvitatiiTorrente.Com uitati aici :P Quote
luci987654 Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 titea: eu am prog exista progpai daca il ai dc nu nil dai si noua aaa stiu pt ca minti dute in .... Quote
HIENA Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 titea: eu am prog exista progpai daca il ai dc nu nil dai si noua aaa stiu pt ca minti dute in ....inainte sa comentezi citeste mai bine si invata sa scrii si tu corect ai venit nou acu si deja te umfli in pene Quote
loki Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 draga user:1 zvon, foloseste Cheating Death2 joaca si testeaza refreshuri etc...Deobicei mai scapa cate ceva, la fel la farmville si altele si pana discutam noi aici le repara deja asa ca scormoneste singur si profita pe moment.Iar faptul ca e preacunoscut se datoreaza spiritului de advertising de bagat pe gat clientului. Nu inseamna ca e apreciat, jucat etc indiferent de numarul de like-uri dat in prima zi de joc. Quote
HIENA Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 poi si dati-ni-l si noua!!!citesti inainte sa postezi sau vrei sa faci posturi ? siasa postu asta e la gunoi mai bine s-ar inchide de tot Quote
mielu Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Salutare dragi prieteni as dori sa ma ajutati cu un link direct (deja testat) pentru CityVille Hack. Va multumesc.mi-am zis.... ce dreak, n'oi muri daca pierd 10 dolari dar nu a fost asa, e pe bune si ruleaza minunat. incearca si ai sa vezi: CityBuilder - Your CityVille Manager Bot Quote
mielu Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 click aici CityBuilder - Your CityVille Manager Bot nu e vrajeala, eu l-am cumparat si ruleaza minunat, atata doar ca tre sa lasi compu deschis si sa fi conectat pe joc, in rest stai doar si te uiti cum iti cresc banii si face tot ce faceai tu in oras doar ca nu construieste plm.... pentru 10$ io zic ca face toti banii. Quote
pinguinuxxx Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Un hack pentru city Ville vreau si io va rog frumos! Quote
fcrbfluture Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 pai daca exista programul posteazal numai posta aiurea Quote
nokia991 Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 (edited) pai daca exista programul posteazal numai posta aiureaam eu aici un site pentru voi toti aici gasiti programul cityville bot ultima versiune anu 2011 august ,, nu uitati sa lasati un LIKE merci mult Internet Petrunea :: facebook Edited August 23, 2011 by nokia991 Quote
nokia991 Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Internet Petrunea :: www.air-link.webs.md nu uitati sa puneti un LIKE Quote
unknown. Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Nu uit sa-i dau like lu mata cu poze in pizda goala da frate site-u oficial ce atata te caci pe tine cu stealerele?Download CityVille botBafta si nu mai postati in GUNOI!! Quote
edddie Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 bai, omu va rugat sa ii dati un link cu un hack deja testat, voi ce pula mea o tot tineti cu google-ul? sunteti redusi mintal? Quote