tur334vl Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 1: Nasa Hacked ! Un turc care gaseste o erroare SQL intr-un sv de la nasa si face un redirect catre pagina lui din SQL ! 2: How To Hack CIA !YouTube - How to hack CIAAsta incearca sa va introduca virusi in pc ! 3: FBI serve Hacked:)) asta crede ca e asa de usor de spar FBI !cam atat ! Quote
Guest User Name Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 uite pula,a spart in 30 de secunde,draga.Eu ,sincer as desfinta youtubul,ori as bloca conturile idiotilor astora! Quote
adonisslanic Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Nu inteleg ce pot gandi ei atunci cand asteapta sa se termine de uploadat clipul pe youtube, chiar nu gandesc ca sunt niste maimutoi si ca se fac de ras? O_o Quote
skipper Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Un fenomen ce nu va fi niciodata stopat.Si ce e cel mai rau?faptul ca e in continua expansiuneLE: xVirus are probleme cu turnul de control:"De iesi si pana azi am intrat in plictiseala si m-am gandit sa mai hackuiesc pe cineva si am ales PENTAGONUL":)) El nu joaca metin2 ca ceilalti copii de varsta lui,el sparge Pentagonul.si cand iese seara in cartier le povesteste la aia ce a facut el toata ziua. Edited December 26, 2010 by skipper Quote
tur334vl Posted December 26, 2010 Author Report Posted December 26, 2010 frate multi fac aceste video ca sa fie si tari pe youtube sa adune vizite .. si chesti din astea ! dar eu nu stiu ca nu este chiar asa de usor sa spargi pentagonu,nasa,fbi.cia ?deci cum am mai spus viata este scurta dar prostia infinta ! Quote
Ancient Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Mai bine fac videouri cum isi dau foc,va dati seama cate views ar face? Quote