luke999 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Am un pc care nu se vede nimic pe ecran...de vreo 3 luni ma tot fu** ...nush ce sa fac ...ba merge ba nu merge cand cateodata imi arata biosul imi arata cate jumate de bios si se blocheaza...acuma nu mai arata de loc ....am scos memoria ram si nu se aud beepuri + ca butonul reset e degeaba ....unitatile optice merg perfect dar nu pot intra in bios ca nu se vede nimic pe ecran(negru complet)...Butonul reset am observat ca nu functioneaza(deci unitatea primeste curent si da la tot pcu)va rog spuneti-mi niste sfaturi...sa fie de la procesor sursa sau de la placa de baza mentionez ca placa mea de baza e AM2Nu lasati comentarii aiurea dar care stiti sau ati mai trecut prin asa cv sfatuiti-ma sau macar spuneti-mi cam ce poate fi stricat din el...ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 In unitate ai o baterie mica scoate bateria aia astepti cateva secunde apoi o pui la loc si ar trebui sa mearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 am incercat faza cu bateria...nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Incearca o alta placa video vezi daca merge sau schimba ramii poate sunt arsi, eu asa am patit nu mi se mai aprindea pc si nu stiam ce are am incercat o alta placa video degeaba pe urma am incercat alti rami si a mers acum incearca si tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 Incearca o alta placa video vezi daca merge sau schimba ramii poate sunt arsi, eu asa am patit nu mi se mai aprindea pc si nu stiam ce are am incercat o alta placa video degeaba pe urma am incercat alti rami si a mers acum incearca si tuam scos rami si placa video...normal trebuia sa dea beepuri placa de baza ...dar nu da nimic...oare e placa de baza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 am scos rami si placa video...normal trebuia sa dea beepuri placa de baza ...dar nu da nimic...oare e placa de baza?Daca scoti ramii nu se mai aprinde deloc pc, incearca alti rami sau alta placa video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted January 3, 2011 Author Report Share Posted January 3, 2011 Daca scoti ramii nu se mai aprinde deloc pc, incearca alti rami sau alta placa videocum sa nu se aprinda daca la mine s-o aprins:))? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 cum sa nu se aprinda daca la mine s-o aprins:))?Ai scos ramii de tot si sa aprins unitatea ? poate monitoru si ledurile din unitate. Daca scoti ramii cum sa iti mearga pc e imposibil aia e memoria si fara aia nu iti merge pc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 scoate placa de baza din carcasa curat-o bine de praf , sursa la fel ,acuma lasa decat placa video si o placuta de rami (fara hard fara nimic) si vezi asa daca se aprinde...ps, fra rami se aprinde ,adica primeste curent- dar ramane ecranul negru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 apropo ai incercat cu alt monitor,alti rami alta palca video[care sa fie compatibile?]?alt procesor?ia le pe rand cate una.Ps pe cele existente le poti incerca la alt pc daca ai.dar ai grija sa nu "bulesti ceva" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player81 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Cred ca cel mai probabil e sursa ... si pe locul 2 placa de baza. Cere imprumut de la cineva o sursa pt 5 minute si incearc-o. Cred ca o sa se rezolve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Cred ca cel mai probabil e sursa ... si pe locul 2 placa de baza. Cere imprumut de la cineva o sursa pt 5 minute si incearc-o. Cred ca o sa se rezolve.Daca era sursa de vina nu se aprindea pc, placa video e sigur devina poate nu e compatibila sau poate e arsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexutzu92 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Daca era sursa de vina nu se aprindea pc, placa video e sigur devina poate nu e compatibila sau poate e arsaRecent am avut si eu aceeasi problema.. 1-daca ia mers pana acum cu aceleasi componente nare cum sa nu fie compatibila placa video.. cel mai probabil ti sa dus pulii pe suflet placa de baza.. daca te hotarasti sa-ti cumperi alta ai grija sa fie compatibila cu ramii cu procesoru ... sa nu iti iei tzapa. bft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...