Jump to content
SpLo1T

mi`am pierdut degetu ..cine ma ajuta sa`l gasesc !?

Recommended Posts

Posted

Phuu ... i`o ramas osu afara .. nashpa de el.

La fel o patin un var de al meu .. a venit la mine sa taie cateva bucati de PAL cu flexul.... si pune o panza d`aia de taiat lemnul .... eu stateam si ma uitam la el . acolo si il mai ajtam (are 28 de ani) .. si .. nush cum dreaq ca il vad intr`o fractiune de secunda .. ca avea sange pe fatza .. si el se uita pe cer. :)) .. apoi mi`am dat seama .. ca nu a apucat bine flexul .. si .. a bagat degetul unde nu trebuia .. si .. cand i l`a taiat .... o sarit sange pe fatza lui .. si .. i`a sarit si degetul taiat .. (de-aia se uita el pe cer .. pe semne ca vazuse ceva neobisnuit :)) ) apoi .. cand lasa flexu .. observa ca ... a taiat degetu .. dar nu de tot .. mai avea piele ramasa in suspensie pe degetu ramas ... Tusemea .. ca era si ea p`acolo .. i`a venit rau cand l`a vazut de sange ... si o intrat in casa.... iar el ... (varameu) a luat un cutit sa isi taie pielea ramasa ... pe dreaq .. nu mergea cutitu ... apoi .. m`am dus repede in casa si i`am adus o foarfeca .. sa isi taie pielea aia .. care o facuse pe tusemea sa lesine.

in final .. a plecat la spital .. repde .. ca nu mai putea de durere :))

deci .. se mai intampla .. dar nush ce dreaq a facut ala din poze de i`o ramas osu .. :|

Posted

lasa ca si io am patzit , am tzinut mana la usa de la scara , si buff o inkiso unu usa , cand o deskide , ma uit la mana , au , pwla deget , tot asa se mai tzinea intr-o piele , jap in casa am pus apa , am pus o batista pe iel sanuse chioare lumea si go la spital ... :) si acu-i stramb saracu ... mai era un site rotten.com ... asemanator cuogrish.com ... is multe ... cah :) mergeam la sala si ii speriam pe astea cu pozele alea =))

Posted

Pai ... ce naiba sa mai recupereze aia la spital ... dupa ce l`a taiat cu flexu .. si a sarit dreaq peste casa .. l`a facut de sange pe fatza .. nu mai stiu unde a zburat ... l`or fi luat cainii .. =))