blackrunner1911 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 (edited) Am facut un program de intrari iesiri marfa, am creat rapoartele finale cu data report totul merge perfect dar cand rulez programul pe alt calculator rapoartele finale data report nu le afiseaza Am copiat dll-ul MSDBRPTR din system32 pe celalalt calculator si tot nu afiseaza, am rulat un depndency scanner am copiat toate dll, ocx..etc tot nu afiseaza rapoartele "data report" pe celalalt numai pe cel care are instalat vb6, pe care l-am creat.Ce sa fac sa-mi afiseze rapoartele "Data report" pe celalalt calculator care nu are vb6Nu pot instala vb6 pe celalalt ca rezolvam de mult. Edited January 7, 2011 by blackrunner1911 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 are ala net.framework? ia versiunea de framework care o ai pe pcu celelalt ...banuiesc ca ai 3.5 sau 4:Dsi cand construiesti programul baga dll-urile in resource!plm dale true la toate! dai pm daca nu intelegi ce ti-am spus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 La vb6 nu iti trebuie net framework Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackrunner1911 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 La vb6 nu iti trebuie net framework Nu are legatura cu framework cred...? In fine programul ruleaza , numai rapoartele nu sunt afisate pe celalalt calculator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...