paxnWo Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 cel pe care l-am postat aici : http://rstcenter.com/forum/25255-php-pax-super-craigslist-scam-page.rstam nevoie urgent de eldanke Quote
duranhosting Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Am si eu unu ,daca il vrei add,acelasi id ca si aici Quote
ullaiftw Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Am si eu unu ,daca il vrei add,acelasi id ca si aicisalut. poti sa mi-l dai si mie daca il mai ai ? ms eventual dau si ceva la schimb sau alte smecherii. Quote
kostasalexis Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 fratilor am si eu o problema . am facut un scam la facebook. si l am postat pe ripway.com dupa doua minute mi au dat ban.... ce pot sa fac sa ii pacalesc si sa imi acepte pagina scam facuta de mine ? sau recomandati mi si mie va rog siteuri gen ripway care imi permite sa urc pagini scam fara ban... Quote
UnUser Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Cumparati un host . Nu e scump ! Quote
zoondark Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 lx / hi2 / xhost ... daca vrei sa te ajut imi poti da pm Quote
MazaBoY Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 bah voi vedeti ca ati inviat un topic vechi de aproape jumatate de an Quote
wpanda Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 vrei sa faci treaba aia cu nr de telefon pe el? Quote
kostasalexis Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 nu vreau sa fac aia cu nr de tel ... vreau sa invat pentru mine... am reusit sa fac scamul tot dar problema este ca imi da ban si pe ripway si pe xhost si ma gandeam daca ar fi vro metoda sa ii pacalesc .... cine ma poate ajuta sa imi dea pm... Quote