Silviu Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 Link: Tunneling Exploits through SSH / VPlayDestul de interesant de urmarit, zic eu. 1 Quote
phantomas90 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Interesanta ideea. Nu prea am lucrat in linux dar dupa ce am vazut am inteles principiul.Partea mai grea e cu gasirea unui server cu 443-ul deschis si sa mai ai si metasploit cu toate cele la el fara sa-ti sara in cap AV-ul. Quote
Flubber Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Interesanta ideea. Nu prea am lucrat in linux dar dupa ce am vazut am inteles principiul.Partea mai grea e cu gasirea unui server cu 443-ul deschis si sa mai ai si metasploit cu toate cele la el fara sa-ti sara in cap AV-ul.Da, ai dreptate, chiar ca partea aia cu AV-ul sa nu iti sara in cap din cauza continutului, framework-ului e cea mai dificila.Video-ul este intentionat pentru o victima aleasa. Nu una la intamplare (skiddie-scan). Ilustreaza ce ai putea face in caz ca victima ar avea 443-ul deschis, iar in LAN s-ar afla alte servere. Quote