lordx Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Hi , Un bun prieten si coleg de servici al meu , a carui pasiune este muzica , a inceput sa isi lanseze pe net piese inregistrate acasa.Genul abordat este din categoria electro-trance . Dati cand aveti timp un ochi pe site-ul pe care le-a hostat si lasati un comment , daca credeti ca va plac piesele .Ultima piesa e :Rai Da Milo - Don't Cry No More by Rai Da Milo on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Quote
pr00f Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Foarte interesanta ultima piesa. De la 0:52 intra treaba placuta. In rest, calitatea este cam scazuta si unele sunete se aud 'gajait'. Dar un bun inceput pentru el. Ii urez noroc daca vrea sa se lanseze prin muzica. Quote
lordx Posted January 11, 2011 Author Report Posted January 11, 2011 tinand cont ca nu are aparatura profesionala deloc, totul este facut pe un pc in FL , eu zic ca este un inceput Quote
yceman Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 bai mie imi place chiar mult...e marfa melodia Quote
linux_terminal Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 e buna daca ai luat o pastila buna ... altfel asa pe sec nu prea merge Quote
AdRyAnOTeAm Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 suna chiar bine , poate ajunge vrun dj cine stie Quote
lordx Posted January 11, 2011 Author Report Posted January 11, 2011 Nu-mi place genul asta de muzica, in concluzie, nu-mi place muzica lui. Am postat mai mult ca sa-ti trag gramatica-n... glazura.Cand te gandesti sa mai faci un review, gandeste-te mai mult de 2 secunde pe ce forumuri postezi.Houston, we have a situation here.nu e review.e doar un anunt publicReview - Wikipedia, the free encyclopedia Quote
BoysIIMen Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 E super, are talent, se vede. Bravo lui, sper sa ajunga un bun DJ. Quote
Mr.Proper Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Daca vrea sa faca muzica ii recomand cumpararea softului Fruty Loops, altfel nu are cum sa ajunga in industria muzicala, iar versiunea cumparata a softului duce la inregistrarea melodiei cu bitrate mai mare.Am si eu un prieten care face mel tot asa in FL georgeR's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Quote