Jump to content
Guest Nemessis

[Update regulament RST]

Recommended Posts

Mare diferenta n-am observat , doar scrisul rosu si asta:

Cum sa rezisti printre noi:

Aici sunt foarte multi oameni plictisiti si pusi pe scandal. Mai intai citeste ce scriu membrii activi si fa-ti o idee despre cum merg lucrurile in comunitatea noastra de dementi, iar apoi vei sti daca vrei sau nu sa fii parte din noi.

Nu te apuca sa ne plictisesti cu tutoriale de doi lei, nu incerca sa ii arzi pe membrii comunitatii folosindu-te de cacaturi bindate in super programele postate de tine, nu te lua in gura cu lumea doar ca sa iesi in fata si mai ales NU PUPA IN CUR ADMINII PENTRU CA VEI RAMANE CU FLOCI PE BUZE.

Daca esti o persoana de sex feminin te poti astepta la urmatoarele: o droaie de copilasi vor dori sa se puna bine cu tine pentru ca sunt niste labari infecti, tu te vei simti flatata, Nemessis va veni si iti va trage o mare injuratura dupa care iti va da ban permanent doar ca sa ramana atarnatorii cu coaiele umflate. Dupa cum spuneam mai sus, aici se fac discriminari de tot felul inclusiv sexiste. Si da, femeile sunt proaste si curve. Cu toate acestea femeile care arata bine sunt binevenite.

Daca deja te simti ranit in orgoliu dupa ce ai citit regulamentul nostru inseamna ca cel mai greu pas pentru integrarea in comunitatea RST l-ai facut deja.

Hackingul este ilegal! Materialele de pe acest forum sunt pur si simplu educative (LOL). Orice faceti, faceti pe barba voastra.

__________________

Epic fail le-ai dat :)).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...