Jump to content
Raven

Filesonic (Upload & Castigi $$$)

Recommended Posts

Posted
Raven probabil ai facut din vanzari acei 400 de dolari.Din downloadul fisierelor nu cred :)

Sincer e foarte posibil.

Dar iti trebuie o pontica mult prea buna :)))))))

Posted

Poti face si 400 de $ din download in 4 zile daca ai cate-va site`uri de download filme sau jocuri cu multe viztie acolo se castiga bine :)

PS;Si desigur ar fii belea daca site-urile ar fii in engleza :) ma intelegeti voi la ce ma refer :)

Posted

osyk ia-ti premium sa poti face si remote upload iar cu banii stransi dai la trade points si iti prelungesti contul de premium mult mai ieftin.eu pe 3 luni am dat 14 $ in loc de 25 :)

• Upvote 1
Posted

Pai la personal.. sunt mai putine costuri intr-adevar, dar .. merge sa retrag banii.. ca acolo scrie pentru cumparaturi online.. eu vreau sa retrag banii pe card

Edit: Dar Student account? ( Am 14 ani... cred ca e de la 18, poate stiti voi mai bine)

Posted

isee , esti un mare idiot crezand ca uploadez cacaturi pe vitanclub , ma pis pe situ lor de cacat plin cu manele. Nu ma intereseaza trafficul romanesc pentru ca e unul de cacat.

Posted
isee , esti un mare idiot crezand ca uploadez cacaturi pe vitanclub , ma pis pe situ lor de cacat plin cu manele. Nu ma intereseaza trafficul romanesc pentru ca e unul de cacat.

Thumbs up! ico-thumbs-up.gif

Posted (edited)

ai uitat sa precizezi pentru 1000 de dl's din usa plateste 30 $ daca is din romania iti da 5$ cred :))

daca vreti sa faceti careva bani din asta si nu aveti upload si dl am eu un vps bun pentru astea :) ( split profit ajut si eu )

Edited by GoogleMe
Posted
ai uitat sa precizezi pentru 1000 de dl's din usa plateste 30 $ daca is din romania iti da 5$ cred :))

daca vreti sa faceti careva bani din asta si nu aveti upload si dl am eu un vps bun pentru astea :) ( split profit ajut si eu )

Crezi ca el sta la ppd (pay per download) ? Pun pariu ca merge cu pps (pay per sale) :)